Projekt nového domu - upravený KLASSIK 162 (PRODOM)

Pozdravujem Vás. Trochu som nechal prerobiť projekt od PRODOMu KLASSIK 162. Bude bez garáže a a predného balkónu, aj keď nad tým druhým ešte stále uvažujem či áno, alebo nie. Najväčšia dilema pre mňa bolo vyriešiť miesto pre kotolňu a to tak, aby tam bol priestor ešte aj na nejaký pracovný regál, pracovný stôl, prípadne náradie (keďže dom plánujeme bez garáže - maximálne drevený prístrešok vonku s malým miestom aspoň na kosačku, fúrik, lopatu) Zatiaľ sme štyria (ja, manželka, dve deti), čiže plánujeme na prvom podlaží obývačka, kuchyňa, pracovňa (haraburdy, papiere, šanóny, PC), kotolňa, záchod. Na druhom podlaží jedna spálňa, dve detské, jedna izba by mohla byť šatník. Skúste Váš názor, prípadne poradiť čo a ako by ste riešili Vy. Tento domček sa nám spočiatku páčil dizajnovo, takže škrupinka by bola, už len to vnútri poskladať. Použitý materiál, rozmýšľame nad PORFIX 30 cm + 15-20 cm zatepliť, kúrenie - pec na tuhé palivo + krb s prieduchmi, systém kúrenia ešte nie sme rozhodnutí (možno budú klasické radiatory), podlahy podľa kúrenia, ak budú klasické radiatory tak drevené, prípadne plávajúca podlaha, ak bude podlahové vykurovanie tak prevažne dlažba. Okná klasika plastové zrejme 3-sklo. Strecha zrejme plech, poprípade uvidíme keď zozbierame ponuky. Tak vopred ďakujem za Vaše postrehy, pripomienky, rady, návrhy. Martin
Odpovedať
okrem klasickej choroby majority projektov (miniaturne zadverie, kde sa zmestia tak 3 ludia naraz max.) to vyzera ok to vpravo v zadveri je vstavana skrina ci len nieco na vesanie? podla kot to je tak max 40cm hlboke inac bude sa vam chciet kurit pevnym palivom? dost ostara :)
Odpovedať
To zádverie bolo pôvodne väčšie, ale ustúpilo kotolni. Ono tá chodba samozrejme je predelená dverami a pokračuje ďalej, ale je užšia. Budem ešte teda nad tým premýšľať. Je pravda že, keď príde návšteva, alebo sa vyprevádza tak sa tam v jednej chvíli zíde naraz viacej ľudí. Pevné palivo, no sú to podmienky na to :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?