Projekt Next

Co poviete na tento podorys?
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
aj ja si prezeram projekty domov a presne ten dom som si vybrala do uzsieho vyberu.
Odpovedať
aj nam sa celkom pozdava, ale urcite by sme tam spravili mensie zmeny.
Odpovedať
Mne hneď padlo do oka schodisko. Nejak mi nekorešponduje veľkosť schodiska prízemia s poschodím. Aby nebol problém s podchodnou výškou a výškou stupňov.
Odpovedať
Profilova fotka
a ake zmeny by ste tam chceli spravit. aj my sme pozerali na nejake zmeny, ale iba naozaj minimalne.
Odpovedať
Profilova fotka
u nas sa zmeny tykaju hlavne poctu okien, resp. terazsovych dveri.
Odpovedať
Profilova fotka
som zvedavy ako zariadite obyvacku... nic v zlom ale ta sirka vyzera byt necele 3 metre a ked uvazim ze minimalne 1 m od krbu sa neda sediet... tak ako je tam nakreslena ta sedacka je blud, ak das sedacku ku stene budes sa pozerat rovno na dvere... podla mna dost hlupy priestor, na obyvacku moc maly a vedla ten juhovychodny roh uplne nevyuzity, mozno keby sa prehodila obavycka s kuchynou a jedalen kusok viac posunut do rohu, ak by ti nevadilo ze bude obyvacka od severovychodu a kuchyna na juznej strane, no ja by som este pohladal asi dalsie projekty... urcite su aj lepsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kedze my krb vobec nechceme, tak by som mozno zrusila tu stenu, kde je krb (pokial sa da). tak by vznikol viac otvoreny priestor)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonoga asi nie, je to nosna stena
Odpovedať
nad tou obyvackou sme rozmyslali aj my. Naozaj je velmi mala a neprakticka. Co sa tyka zmien, chceli sme zrusit samostatne vecko na prizemi, dat ho do kupelne a z tej spravit dvere do technickej miestnosti, ktora by bola namiesto WC. Rozmyslala som aj nad zrusenim dveri na terasu z kuchyne, aby sa predlzila kuch. linka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Mne sa moc páči tento projekt, momentálne je to top kandidát na budúci domček. Vybral som ho hlavne kvôli orientácií, nakoľko ho chcem orientovaný na juh a presne by bolo využité počas dňa slnko tak ako to treba a ešte mi pasuje na môj úzky pozemok :-) a ďalšia vec jednoduchý pôdorys, jednoduchá strecha a izbu na prízemí vidím ako ďalšie pozitívum, nakoľko človek nikdy nevie ohľadov tých schodov, či stým nebudú problémy v budúcnosti...Ta obývačka je užšia, no myslím si, že by sa to s premiestnením nábytku dalo nejako šikovne vymyslieť.
Odpovedať
Na uzky pozemok je pekne rieseny aj PRAKTIK 515 skuste mrknut. podorys http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... .
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?