Projekt nášho bungalovu - čo by sa dalo vylepšiť?

Ahojte, vedeli by ste poradiť čo,ako by sa dalo ešte vylepšiť na tomto projekte? Miery domu sú 10x12,5m, a vstup je zo severo-východu.
Odpovedať
1
2

Odpovedať
@angeli1989 pozeram pozeram a dost ma zaujima tie dvere co su tesne pri kuchynskej linke, to su dvere do komory? :)
Odpovedať
@demot ano do komory/špajze, tam by mala byt aj chladnička
Odpovedať
Profilova fotka
ked vam to tak vyhovuje je to fajn :), ja by som napr. nechcel zachod v zadveri zavetrie by som zrusil a zvecsil chodbu, a nedaval by som okno do spajze, aj tak tam mate nakresleny regal :) a terasu nerobite ci bude z obyvacky?
Odpovedať
@angeli1989 Nevyzera to zle, ale..... zbytocne clenite - viac roboty a odpadu pri murovani priecok, nadaleko rozvody teplej vody z technickej do kuchyne - predpokladam, ze ta miestnost napravo vstrede je technicka...., vystup na terazu z domu nebude? Kukni mne do albumu ;-)
Odpovedať
@jblaze terasa by mala byt vedla obyvacky, a chceli by sme dva wc, a neviem kam inam umiestnit... zavetrie uvideme ci bude, no bez toho je zbytocne dlha predsien... uvidime este.. @megdesign ano je to technicka a vystup by mal byt z obyvacky posuvnymi dverami... idem kuknut :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angeli1989 ja len kvoli tomu ze ked bude zachod v zadveri spolu s technickou predpokladam ze tam bude aj naradie na umyvanie nejake metly mopy popripade pracka a chodit s tym stale cez zadverie ked sa prata, zas nie velky problem len tak ma napadlo :) a to zavetrie som myslel tak ze celu tu kocku posunut smerom dole, takze bud by sa zvecsila chodba alebo izba nadnou
Odpovedať
@jblaze no nad zavetrim este uvazujem aj ja... to sa rozhodne az potom ked sa bude robit finalny projekt asi.. a ta technicka by mohla mat dvere z druhej strany..... len potom wc asi skor oddelene, pretoze neviem ako by sa to dalo usporiadat...
Odpovedať
tak troska prerobeny domček... a teplu vodu v pripade potreby doriesime prietokovim ohrievacom... uvidime... urcite by som chcela umyvacku riadu... ta tam zakreslena neni... tak uvidime ci bude potrebne..
Odpovedať
zTen satnik vo vstupe je malinky, na 80cm sa vyzliekat bude tesne a kazdy bude musiet cakat na toho kto je dnu kym vyde von aby mohol ist dnu.
Odpovedať
@atlaska kde si vycitala, ze ta chodba ma 0,8 metra? Ak su tam 0,7 dvere, tak ma ta chodba vyse metra. A ak su v satniku 0,6 dvere, tak ma meter. Vyzlecu sa v chodbe a zavesia do satnika. Hadam sa vy v satniku zatvorení neprezliekate do domaceho oblecenia vsetci, ked pridete domov naraz .... Zas tie tvoje pohnutky s malom miesta. :-p @angeli1989, chodbu /hluchy-nevyuzivany plac/ nezvacsuj a ukor ostatnych izieb, ktore budu isto viac vyuzivane. Dvanast vas asi doma nebude a dvaja dospeli a dve deti sa tam v pohode vyzlecu. ;-) A este raz sa spytam... Technická je vpravo vstrede, alebo dole vedla chodby?
Odpovedať
ked su tam 70dvere a je tam 60tka skrina kde tam je meter miesta na hlbku?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@atlaska ja som az potom pochopil, ze ty sa chces vyzliekat nie v chodbe, ale v satniku /co je divne..../. Dopisal som to tam. ;-)
Odpovedať
@megdesign a vies ze ano vyzleikame si bundy aj topanky v satniku. Dokonca sme tak divni ze tam normalne odkladame ruksaky tenisove bagy aj kabelky.g V tomto pripade je lepsie urobit v chodbe skrinu a z kuchzne dalsiu skrinu trebars na potravinz ako takyto nezmyselny satnik.
Odpovedať
@atlaska tak to potom nemate satnik, ale satnu. Satnik-miestnost na odkladanie siat. Satna-miestnost na prezliekanie. ;-) Ano, da sa aj tak, ale tym padom pride o spajzu...
Odpovedať
@megdesign ja mam satniky doma, satna je pre mna pri telocvicni. nepride o spajzku nech ju tam necha. nato abz do toho satnika iba vstupila koly zaveseniu veci to nema zmysel to jej staci skrina.
Odpovedať
@atlaska ked da do chodby skrinu hlboku 0,6 metra, tak jej ostane 0,4 - 0,5 metra na prechod chodbou... To asi "nepude"...
Odpovedať
@atlaska satnik ma 1,37 chcela by som ho na odkladanie kabatou a topanok, ktore sa nepouzivaju denne, na chodbe bude este vesiak a skrinka na topanky, chodba ma 1,65m, takze sa tam hadam zmestime vyzliect... @megdesign technicka je dole pri vstupe
Odpovedať
@megdesign este raz satnik "prepoli" na polovicu zo strany chodby bude skrina zo strany kuchyne bude skrina alebo vsunuta chladnicka, ktora nemusi trcat pri jedalenskom stole.
Odpovedať
@atlaska ano, da sa aj tak. Normalne to vymuruje tak, ako ma a da tam posuvne dvere a police. http://nabytokzem.sk/wp-content/galle...
Odpovedať
@angeli1989 ked je technicka dole, tak to bude do kuchyne aj kupelne s teplou vodou v pohode ;-)
Odpovedať
@megdesign s tou teplou vodou si ma ukludnil dakujem @atlaska priznavam ze taketo riesenie sa mi celkom paci... hmm... len do toho satnika som chcela dat aj topanky... to este bude treba musiet vymysliet...
Odpovedať
@angeli1989 mne tam chyba komín....pre záložný zdroj kúrenia....spoliehať sa v dnešnej dobe na dodavatelov....hmm ;-)
Odpovedať
Topanky kam? jedine na bocnu stenu kde potom zasa stratis na skrini alebo tam bude blby roh. ak ich iba zavesis volne na stenu, co ti poviem vonat to tam nebude. na stenu kam sa otvaraju dvere nedas nic. V tomto pripade ja by som sa vzdala spajzky a urobila v kuchyni vysoke potravinove skrine a vo vstupe dlhu skrinu na topanky aj bundy.
Odpovedať
@atlaska Dvere moze dat posuvne. ;-) Ale aj tak, ked tam capne skrinu, tiez cez nu tie "vone" prejdu do chodby. :-) Spajzky by som sa nevzdal nikdy. Vies v nej docielit chlad /vetranim/, v ktorom zemiaky, jablka, zelenina,.... etc.... vydrzia dlhsie.
Odpovedať
@rikaskcz komin bude v obyvacke vedla sedacky na tej stene, zabudla som zakreslit.. @atlaska spajzky by som sa vzdat nechcela... takto som to prekraslila... mensia skrinka vedla dveri je na topanky na druhej strane vesiaky +lavicka, je tam aj ta satnikova skrina, dole by v suflikoch mohli ist teoreticky aj topanky... hore kabaty a nad to este sezonne odlozene ciapky a pod.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@angeli1989 spajzky sa za ziadnych okolnosti nevzdavaj ;)
Odpovedať
@vero_nka nevzdavam, byvame na dedine... cize je to potrebne :)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem co by si tam chcela este menit, podla mna je to takto uplne v poriadku..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?