Projekt Maxim Ard

Zdravim vas,tak nakoniec som sa rozhodol pre projekt Maxim http://www.ardprojekt.sk/dom.php?id=6... Mam ho uz doma konecne :-) ak by niekto mal nejake fotky kto ho staval a informacie by sa zisli budem rad.Dakujem ;-) za kazdu radu.
Odpovedať
tiez nahanam ale tak ti poviem ze tazka vec. Vacsina ludi ak aj stavia tak nemaju cas a fotky ti nikto neposle. Nikonu sa nechce. Tiez som to riesil ale viac menej az na jednu osobu neuspesne
Odpovedať
@truly A tiez stavias Maxim?Ja mam nejakych co som videl fotky ale zhanam co najviac info o nom, aj ako si to zmenili dispozicne.
Odpovedať
no tu sa nedockas nicoho. Ludia pridu poriesia alebobsa pochvalia a idu
Odpovedať
@romis28dom Projekt aj domček celkom fajn, len by som preorganizoval komunikáciu medzi kuchyňou a terasou. Keď si budeš chcieť nabrať pohár vody alebo opláchnuť ruky musíš prejsť bezmála 15-20m. Zo skúsenosti je lepšie ak je terasa čo najbližšie pri kuchyni, ak samozrejme neslúži len na vizuálny doplnok domu :-)
Odpovedať
@slavoslav Ahoj a co by si konkretne zmenil?Ja tam neplanujem dat tu deliacu priecku medzi kuchynou a obyvackou .
Odpovedať
Jediné, čo by som zmenila na projekte je asi to, že by som zrušila tú priečku, ktorá ako keby oddeľovala kuchyňu od obývačky. Ale to je len o tom, kto je ako zvyknutý, niekto zas nechce mať tieto dve miestnosti spojené. Páči sa mi aj to,že je pekne oddelená denná a nočná časť domu a návšteva nemusí prechádzať celým domom
Odpovedať
@lucciinkka Ahoj no to presne aj ja chcem zrusit plus to Wc pri vchode a zvacsit o to izbu.Potom spojit spajzu s tecnickou a dat tam okno do spajze a iba jedny dvere mat .
Odpovedať
@romis28dom
Odpovedať
@lucciinkka
Odpovedať
@romis28dom to by bolo lepšie
Odpovedať
@romis28dom vyzerá to parádne. Presne toto som myslela. Ja tiež patrím medzi tých,ktorí majú radi otvorené priestory. Nevadilo by mi ak by sa to nedalo spraviť tak, že by boli otvorené ale lepšie mi je keď sú také a hlavne v tvojom prípade sa lepšie uložil jedálenský stôl. To mi vadí, keď je uložený až moc v obývačke
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahoj, ja som tiež nedávala priečku medzi obývačkou a kuchyňou a do špajze som dala okno. Ešte som spojila kúpeľňu s WC a dvere čo oddeľujú dennú a nočnú časť som tiež nedala... S domčekom som spokojná pridávam pár foto, kto by chcel ešte nejaké info, kľudne...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pat2mat Àhoj, nasli by sa nejake este fotky z toho vasho domu viacej aj z vonka ako ste riesili terasu?
Odpovedať
@romis28dom Terasu ti mozem poslať. Musí sa priznať že mam viac foto ale stále nemám čas to sem všetko ponahadzovať. Inač pre info, hrubá stavba tak ako je na foto bez okien cca 41000 aj z robotov. bola aj volaká svojpomoc ale veľa nie a v cene sú zahrnuté aj položky ako kolky,vybavovačky,brúska,lopata fúrik a podobne blbosti :-) ono sa to nazbiera celkom dosť. Terasa je 4x10
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@fefe94 Ahoj az teraz som si vsimol ze si mi sem poslal foto.Dakujem mas nejake aj z v nutra alebo aj fasadu spravenu ako to mas nakoniec spravene.Ten pristresok si asi zvacsil rozmerovo kolko ma terasa .
Odpovedať
@fefe94 Este ma zaujima ake mas znacku okien a aka bola cena .Dakujem
Odpovedať
Z vnútra máme zatial hotovú len vodu a elektiku. Nieje čas. Aktuálne sa nám v sobotu narodila decérka tak sa venujeme jej. Okna sú salamander 3D luxus od firmy z Beladíc. Vsadili sme na kvalitu a najdrahšie kovania. cena 7000 € a sú v tom parapety 2mm hliník + hliník koncovky, komplet sieťky, všetko otvaravo sklopné dvere gava neštandard madlo + klucka a bezpečnostná rozeta a aj svetlík k dveram, takze dvere a svetlík maju 1.7 m šírku tuším. Okná majú jednostrannú lamináciu antracit a dvere obojstrannú. Terasa má 4x10m takže aj prestrešenie sme predĺžili z 3 na 4 m a je to dobrá volba lebo tam neprší a menej tam svieti slnko. Ak sa chceš prísť pozrieť tak sa dá ale až tak o týžden.
Odpovedať
@fefe94 Ja pridem az v Juli na sk tak ak sa ti bude dat a odkial si.Ja troska menim podoris domu koli vstupu do domu pozeral som ze aj ty si tam nedal jedno okno ze mas to pomenene.
Odpovedať
@romis28dom
Odpovedať
@fefe94 Takto to bude moj podoris domu .
Odpovedať
@fefe94 Podorys tam malo byt preklep :-)
Odpovedať
@fefe94 ahoj. Amo si izoloval a zateploval dtcka? Sokel?
Odpovedať
@fefe94 Tak ti gratulujem urcite zavladla radost :-) ake budes mat kurenie elektricke ci plyn .Odkial si a kedy by som mohol prist pozriet ak sa da .Ja pridem na Sk 18jul tak by som sa mohol zastavit u teba a podebatit o stavbe pomohlo by mi to pri stavbe ked mas skusenosti uz....
Odpovedať
Dakujeme.18 by to šlo. Kurenie elektricke fenix bo plyn nemame. Stavame Dolné Obdokovce pri NR. @romis28dom
Odpovedať
@fefe94 ahoj kolko ratas este celkovo na dokoncenie domu ze treva ti na komplet myslim ako holodom bez kuchyne
Odpovedať
@romis28dom Tažko povedať. pevne dúfam ze nám bude stačiť tak 30-35000 bez kuchyne ale len kupelna zo záchodom na komplet a malé wc neriešim. Asi aj bez vnútorných dverí a bez fasády ale zas sme robili predprípravu na rekuperáciu a kúpili sme krb za 2700. Ja som uz zistil ze ono sa to velmi tazko odhaduje. Veľa ĺudí mi povedalo takú rovnicu že keď si rátaš rozpočet a zaokruhluješ smerom na hor tak ešte pridaj 20%. Mne to veru aj tak vychádza dosť často a to som zaokrúhloval sem tam aj 500-1000 e nahor ale niekedy sa zase podarilo spraviť alebo zohnať sj o 1000 e lacnešie. Takže veľa záleží aj od materialov,čo si vieš spraviť sám a kolko času na to máš. Cez rodinu sa to dá lacnejšie ale zase to trvaaaaaaaaass :-S a vela záleží od toho čo je to pre teba štandard.
Odpovedať
@fefe94 kolko ta priklad vychadza elektrika a podlahovka plus asi kotol mas nie?Este ma zaujima ci si uz mal siete a ak nie kolko toto ma bude stat ?
Odpovedať
@fefe94 pozerám, že proti katalógu ste zdvihli vyššie dom. Chcem sa spýtať či sa vám to páči viac alebo to malo iný dôvod? Ďakujem a je to krásne nech to už máte :)
Odpovedať
@fefe94 Urcite pridem pozriet a osobne si to prebrat s tebov ked uz budem doma ozvem sa ti ok?
Odpovedať
@romis28dom ok
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?