Projekt laguna 11 od promiprojektu

Ahojte, chcela som sa spytat na projekt laguna 11 z promiprojektu. Či nie sú izby príliš malé.... či ma niekto skusenosti s krbom v tomto dome. Ďakujem.....
Odpovedať
@alexadragr podla mna izby prilis male su, aspon teda spalna. Do toho satnika sa ti toho moc nezmesti a vacsi tam nedas. Tiez si myslim ze je mala kuchyna a vzhladom na to ze tam nie je technicka miestnost, tak aj kupelna. Aj zadverie sa mi zda primale. Ale ak chces dom 10x10m, viac tam toho asi nenatrepes :) Len ma celkom prekvapilo ze pisu ze je to dom strednej velkostnej kategorie :)
Odpovedať
@luck4 Ahoj, máte tento dom postavený? Rada by som ho videla naživo.....
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola cez víkend jednu lagunu 11 pozrieť. Izby sa mi zdajú akurát, neviem akú predstavu máš, ale mne by stačili. Aj kúpeľňa je pre mňa akurát. Ale obývačka s kuchyňou to je pre mňa malé. Ja by som chcela kuchyňu s ostrovčekom, ale tu by to určite nevošlo. Ja by som ten dom zväčšila na 11x11, tak aby sa nám ta obývačka s kuchyňou zväčšila. ale najprv o tom musím presvedčiť aj manžela :D Oni si tam plánujú dať kachľovec, keďže krb zaberá veľa miesta. čo je aj pravda pri takej malej obývačke. Ja zase neupustím od krbu. Kachľovce sa mi nepáčia.
Odpovedať
@lululucy ahoj, vieš mi povedať, kde je ten dom? Môjmu partnerovi sa to zdá malé. Chcela by som aby to videl a podľa toho sa rozhodneme.
Odpovedať
Profilova fotka
@alexadragr je to na východe, Šarišské Bohdanovce, ale určite je niečo aj bližšie k tebe. Tu na modrej streche sú asi 3 také domy, skús sa s nimi skontaktovať, či by sa nedalo prísť pozrieť
Odpovedať
@alexadragr My staviame dom tiež 10 x 10m ale nie Lagunu ale: http://www.djsarchitecture.sk/Projekt... alebo: http://www.projektydomov.com/projekty... Zatiaľ máme iba základy ale snáď aj napriek veľkosti to bude vďačné bývanie :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Laguna 11 u mňa v albume ... projekt som rozšíril o 1meter .....s pozdravom Roman
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?