Projekt domu+nacenenie+stavba

Ahojte,rad by som vas poziadal o radu.Planujeme vystavbu domu,zatial mame pozemok,kde zariadujeme jeho zmenu na stavebny pozemok.V suvislosti s tym chceme predlozit uz aj projekt domu.Ked si,ale projekt dame vypracovat podla nasich poziadaviek u projektanta ako budeme vediet,kedze to nie je katalogovy dom kolko bude stat?Ide mi o to,aby sme nezaplatili za projekt a potom to dame firmam nacenit a zistime,ze je nad rozpocet,to zn,zeby sme ho museli upravit zaco by sme tiez zrejme zaplatili. Druha cast mojej otazky(bude to jednopodlazny vacsi dom cca 180m2 obytnej plochy),co odporucate ake mate skusenosti: 1)ake vykurovanie/kurenie? 2)ako je to,ked je dom s plochou strechou,aby tam nezatekalo,kedze je rovna,ako je rieseny odtok?alebo je to mierne vyspadovane? 3)kontakt na firmy s dobrymi referenciami a dobrymi cenami,kt.dokazu komplet postavit dom Dakujem,priebezne mozno doplnim svoje otazky,snad nevadi,ze sa tolko otazok nachadza v tejto sekcii.
Odpovedať
Touto cestou ma samozrejme môžu kontaktovať aj firmy/projektanti/architekti, ktorý vedia jednotlivé časti stavby domu zabezpečiť. Ideálne z NR a okolia.
Odpovedať
Orientacne rataj naklad 900€/m2 plochy dom plus zariadenie, zahrada, oplotenie, spevnene plochy, cize v tvojom pripade si priprav ca. 200tis to by malo stacit...
Odpovedať
Ten dom je v ponuke asi za polovicu toho,co si uviedol:)
Odpovedať
Povedz architektovi kolko ma od. stat a on ti to naprojektuje samozrejme nie na cent presne. Kurenie - tiez podla domu plocha strecha ak sa dobre urobi nieje problem, samozrejme ze voda odteka a musis zabezpecit jej odvod podla pokynom stavebneho uradu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?