Projekt domu SLIM od projektydomov.sk

Dobrý deň, uvažujeme nad týmto domom http://www.projektydomov.com/projekty... Dôvodom je úzky pozemok (len 11m). Máte niekto skúsenosti s výstavbou tohto domu alebo poprípade mi viete niekto poradiť podobný typ domu (len bungalov)
Odpovedať
Ak mate susedov, tak nezabudajte na odstup 7m medzi protilahlymi stenami domov na ktorych su okna obytnych miestnosti.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Tento som videl na zivo a vypada uzasne: http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-... Toto sa paci mojej znamej, ale je to novinka a asi ju este nema ani nik postavenu: http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-... dalej som nasiel aj takyto http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-... treba popozerat v apexackych projektoch. Maju nadherne domy.
Odpovedať
Dobrý deň, a co takyto: http://www.katalog.cmd-sk.sk/nahlad.p... alebo http://www.katalog.cmd-sk.sk/nahlad.p... pripadne http://www.katalog.cmd-sk.sk/nahlad.p...
Odpovedať
Profilova fotka
My máme tiež pozemok necelých 12m ale zase dlhý 50m, a uvažujeme nad týmto. Možno trošinku užší. Ale len trošinku. http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Ale keď som začala hľadať úzke domy, prvý na muške bol práve ten, čo máte v nadpise :)
Odpovedať
@tomsim Hlavne sa najprv spytaj susedov a potom na prislusnom stavebnom urade, co este povoluju. Ja stavam 8.2m siroky dom na 11m sirokom pozemku. Od susedovej domu 2m, od zahrady druheho suseda 0.8m. Susedom nevadilo, tak si stacilo od pani na stavebnom urade vypytat tlacivo, kde popises umiestnenie stavby, dal som obom susedom, boli podpisat overene na obecnom urade a vybavene.
Odpovedať
tomsim, aj my uvažujeme nad tým projektom SLIM. myslím, že je úžasný , len by som rada vedela, či je už niekde live postavený.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomsim chýba mi tam technická miestnosť a to je viacmetrážny ako máme my.. tiež staviame na úzkom, tak sme šli do vlastného projektu @patriciami
Odpovedať
nad týmto sme sa aj my pozastavili, pretože sme riešili krb do obyvačky a nenašli sme ani osadenie kotla ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch

Odpoveď na príspevok od cache:

@tomsim Hlavne sa najprv spytaj susedov a potom n…
@cache ďakujem za info
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?