Projekt domu s oddelenou kuchyňou a obývačkou

Rada by som sa informovala, či mi viete poradiť, nejaký pekný pôdorys bungalovu s oddelenou časťou kuchyňa-obývačka, s rozmermi tak cca 12x10 a 4 izbový. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
skus si pozriet tu :) https://www.google.sk/search?q=bungal...
Odpovedať
napr http://www.projektydomov.com/projekty...
Odpovedať
@angelina1987 vyber si ktorykolvek sa ti páči a oddel ich v ňom priečkou (a priečka môže byť aj posuvná, tak si ich spojíš ak sa ti bude xcieť) :-) daj ťažšie zadanie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Mozes mi prosim poslat tvoj mail, poslem ti jeden projekt Dakujem
Odpovedať
@mbarch1 adriana.solnicova@centrum.sk
Odpovedať
@mbarch1 môžem poprosiť Vás aj ja zaslať nejaký projekt 4 i. bungalovu s oddelenou kuchyňou, aj s uložným priestorom... a s limitom stavby ideálne do 90 t. € :) - pumarika@gmail.com. Ďakujem.
Odpovedať
@mbarch1 poprosim ta ci by si aj mne poslala... adalassakova@centrum.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Také hledáme inspiraci na přízemní dům s oddělenou kuchyní od obývací části. Ideálně i s východem na terasu. Tak posílám jeden půdorys pro inspiraci.
Odpovedať
Profilova fotka
Nám sa páči tento http://www.mfpro.sk/projekt/bungalov-24
Odpovedať
@daduska9977 poznám ten projekt, tu je tá cena výstavby výrazne vyššia :( http://www.projektydomov.com/projekty.... Inak je celkom fajn.
Odpovedať
@daduska9977 @pumarika my sme zacali stavat verziu s garazou... tak snad do leta vam budem vediet napisat kolko nas vysla hruba stavba..
Odpovedať
@jana137 a robili ste nejaké úpravy v projekte? Ja mám stále fóbiu z nedostatku uložných priestorov :) - kde dať sezónne veci (čižmy, kabáty), kolieskové korčule, bicykle, žehlacu dosku ... a pod.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pumarika ano.. predlzili sme si garaz o 2,3metra, teda mame celkom peknu dvojgaraz (aj kvoli nedostatku uloznych priestorov), zvacsili sme otvor do kuchyne na 1,5-2m(mame schvalene dva metre otvor, ale mozno presvedcim priatela ze 1,5m staci :D), tu stenu v kuchyni ako je chladnicka sme "vyrovnali" teda zvacsili sme kuchynu na ukor spajzi a predelili sme rodicovsku kupelku na zvlast zachod a zvlast kupelku..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?