Projekt domu na uzky pozemok

Ahojte, potreboval by som poradit, hladal som projekt na uzky pozemok, ako inspiraciu, viacmenej som rozhodnuty ze to bude individualny projekt. Najviac sa mi paci tento, vid obr. , viete mi poradit co urobit inak, zmenit atd. ? Par info : Pozemok ma sirku 10m dlzku cca 70m, radova zastavba, preto uvazujem aj o prechode na pozemok cca 2,5m aby bolo mozne prejst dozadu Dom pre 4 clennu rodinu, ideal ako je tento projekt garaz vdome, Podla projektu je tento projekt naratany na kluc za 106,000 e ztoho 58,000 material, viete mi odhadnut kolko by ma vysla vystavba svojpomocne ?
Odpovedať
@484marek Zverejni katastrálnu mapu aby sme sa nemuseli vypytovat na svetove strany, stavebnu ciaru, a podobne. Ak to nevies, napis mi do IP obec a cislo parcely, upravim ti to tak aby ta nebolo mozne identifikovat. Potom mozem nieco navrhnut, nerad robim zbytocnu robotu bez mapy.
Odpovedať
Peniaze mozes usetrit svojpomocou ale aj kvalitnejsim a lacnejsim navrhom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@484marek Zdravým Vas chcem sa opýtať ci máte zrealizovany tento projekt domu?Mame totiž tak isto uzky pozemok 10m na šírku a nevieme ako a co tam postaviť..
Odpovedať
Neviem ludkovia...ak mate dodrzat vsetky odstupy musite mat sakra dobre susedske vztahy aby ste tam cosi normalne vtesnali...10m je tak na samostatne stojacu garaz. Najprv si obehajte susedov ci budu suhlasit so stavbou 0.5 m od hranice a potom uz cosi navrhnete. Sused je v tomto pripade gro uspechu...
Odpovedať
@simonazel marek ti neodpovie, uz je neaktivny a Rado z Popradu bol davno zablokovany pre porusovanie pravidiel (aj ked sa tu obcas objavi pod inym nickom, zakratko ho zablokuju, lebo udrzat sa nevie :-p )
Odpovedať
@petermu ostava nam tam 6m na dom...prave preto to bude musiet riešiť podkrovnym domcekom...ani jeden sused nepovolí...takze odstupi ostavaju na 2m z jednej aj z druhej strany
Odpovedať
@simonazel Odporucam precitat si aj ine suvisiace clanky., ale toto je urcite cesta aj pre Vas. https://inardex.sk/dom-architekta-03/ Este ma napadlo, ze mat 10 m pozemok moze znamenat aj tzv. stiesnene podmienky. Sla by som najskôr na stavebny urad spytat sa, ci by sa to nedalo aplikovat na Vas pozemok, aj ked ako si napisala, susedia su proti :-(.
Odpovedať
@simonazel Odstupy v stiesnených podmienkach https://www.djsarchitecture.sk/odstup...
Odpovedať
Ked budete mat po dva metre z kazdej strany, nedostanes sa s autom za dom. Nemusi to byt problem, len treba aj na to mysliet.
Odpovedať
Nemam si najst nejakeho prajektanta aby nam poradil???Poznate nejakeho z okolia Košic?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@simonazel Co poviete na tento dom? S manzelkou mame tiez uzky pozemok o širke 11 metrov a premyslame o vystavbe prave tohto domu. https://zonar.sk/projekty-poschodovyc...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?