Projekt domu Junior 630 od Euroline - váš názor

my sme urobili nasledovne zmeny: z garaze sme urobili hostovsku izbu, predny balkon na poschodi sme zrusili, spalnu sme zväcsili a z vedlajsej izby sme urobili satnik, a este sme posunuli mur z tej izby, aby sme ziskali väcsiu kupelnu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj len tak pre info ked ste to uz zmenili naco sa pytas na nazor?? to keby ti teraz tuna polka ludi napise ze to nieje dobre to zburas a prerobis ?? ked sa vam to tak paci a ste s tym spokojny tak sa nikoho na nazory nepytam ci ?? inac Junior 630 na moj vkus dost uzky dom a garaz by mi chybala, na chodbe sa mi zda dost vela kutov ak niekde najdem skusim oskenovat a poslat ti ako som si ho ja prekreslil s tym ze som ho rozsiril na 10m schodiste klasicke s podestou podpivniceny, vchod do pivnice bol v garazi, zruseny sprchac na prizemi, zvacsil som spajzu aj kuchynu ta bola posunuta az miesto jedalne s otvorym barom. a vela dalsieho a zachoval som izby 4x na poschodi a vychadzali dost velke. akurat kamen urazu nastak ked som to chcel od eurolinu prekreslit tak ma poslali kade laksie ze to je uplne novy projekt a to nepripada do uvahy atd. a ze ak chcem mi to urobia ale cakal by som pol roka a cena cez 2000€ za projekt co nepripadalo do uvahy u mna tak som si nakoniec vybral klasik 108 a ten upravil a v oktobri zaciname stavat :)
Odpovedať
@juraj351 my sme tie zmeny urobili este len papierovo, ale stale sa dam da nieco pridat a preto sa pytam co by sa dalo este zlepsit, dakujem za nazor :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?