Projekt domu do L

Čo by ste zmenili? ŽB plochá strecha, detské izby smerom na juh, z obyvačky sa bude dať vyjsť na terasu..s projektantom rozmyšlame ako rozdelime nosnú stenu v kuchyni aby sme tam docielili prechod a vopchali tam ostrovček..ďakujem za každý nápad resp.vylepšienie
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od daviidtuch:

Čo by ste zmenili? ŽB plochá strecha, detské izby…
@daviidtuch mam rovnaky dom, ale omnoho jednoduchsi. Silou mocou tam chces mat vsetok komfort 2 kupelky, satnik... ale v tych kamrlikoch sa nebudes moct pohybovat. Bud nafukni dom, alebo porus tie priecky a spoj tie kupelky + wc do technickej... Nosnu stenu urcite posun a zvacsi si tie 10m2 izbicky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od daviidtuch:

Čo by ste zmenili? ŽB plochá strecha, detské izby…
@daviidtuch vyskladali ste si so zenou kuchynsku linku? Ja by som stol prehodila s gaucom. Bude rusenie toho co sedi na gauci lebo kszdu chvilu tam bude niekto prebehovat. Potom sa ti ukaze kde dat vstup do kuchyne. A nechaj ju uzatvorenu posuvnymi dverami. Inak ja by som tu kuchynu s obyvackou a jedalnou cele otocila. My mame uzatvorenu kuchynu a dvere na terasu a ci nejake bylinky zo zahradky chces tak je to tak lepsie. My vpodstate sme cele leto vyuzivali iba vychod z kuchyne. No a samozrejme pri vareni zatvoris dvere do obyvacky, otvoris dvere na terasu a pekne vyvetras. Vstup je maly. Kde das lavicu alebo stolicku, kde zavesis bundu, kde polozis topanky ktore nebudes do skrine davat. Natiahla by som az skoro o celu stenu s garazou. Suhlasim ze izby su male a aj kupelna. Dom na prvy pohlad vyzera byt velky ale neviem ci bude aj pohodlny
Odpovedať
na prvy pohlad samotnerozlozenie nie je zle, len by to chcelo dofuknut trocha priestoru, jednotlive izby su malinke a preto mi pridu tie dve mini kupelne uplne zbytocne. kuchynu by som vymenila s obyvackou alebo by som kuchynu otocila od vchodu
Odpovedať
Profilova fotka
Musi byt garaz velka pre obe auta? Nemoze byt tak, ze sa spravi len na jedno auto a druhe pod pristreskom vonku? Ono aj tak nie je velka pravdepodobnost, ze zakazdym ich budete davat do garaze, ked budete behat na nich kazdy den. Tym sa ziskalo aspon nejake miesto pre zvacsenie izieb.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od daviidtuch:

Čo by ste zmenili? ŽB plochá strecha, detské izby…
@daviidtuch vyhodit garaz z domu. Zvetsit izby. Ved aj v panelaku su vetsie izby jak vo vasom navrhu. Dve kupelky vedla seba ? Naco ? A z gauca sa chces pozerat na kazdeho kto pojde na wc ?
Odpovedať
Takze najlepsi napad by bol garaz zmensit iba na 1 auto a zvacsit izby? Vyhodit wcko z chodby?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od daviidtuch:

Takze najlepsi napad by bol garaz zmensit iba na …
@daviidtuch nechaj vecko pri garazi a tie dve kupelnicky spoj do jednej. A urob poriadny sprchovy nie taky oblucik v ktorom sa nevies pohnut. Mas rozmery miestnosti? Ked nie tak si pytaj okotovany projekt. Potom najjednoduchsie co mozes urobit je zobrat stvorcekovy papier, prekreslit so miestnosti a zariadit si ich. V kupelni mas teraz aku vanu? Urcite nevies, projektant tam nejuku buchol. Chces mat komodu alebo aj vysoku skrinku? Co este tam bude? Radiator? Hlavne co vsetko budes skladovat v kupelni? Veci do zasoby budu kde? V kupelni alebo v technickej? Urci si aky velky priestor potrebujes. Kde co zavesis. Ked toto budes mat vyriesene a usporiadane tak si mozes povedat ze ta miestnost s tymi stvorakmi je dostatocna. A takto pokracujes miestnost po miestnosti.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od daviidtuch:

Čo by ste zmenili? ŽB plochá strecha, detské izby…
@daviidtuch aká bude strecha? Lebo pri väzníku by tam nemusela byť tá nosná stena. Alebo pri monolitickom betóne asi tiež nie. Inak prievlak spraviť alebo inú dispozíciu trocha. A za mňa zarovnať stenu garáže s tou stenu kde sú kúpeľne. Mini odskok, ktorý je len zbytočne komplikovaný.
Odpovedať
Garaz ako sucast domu je podla mna uplne zbytocna, castokrat je to len skladisko a vyhodene peniaze zbytocne. Radsej zvacsit izby, ked uz dve kupelne, tak obe by som urobil plnohodnotne, nedaval by som uz wc zvlast.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@daviidtuch aká bude strecha? Lebo pri väzníku by…
@marsdm žb monolit, plocha strecha, praveze chcem ten odskok, spravit to trosku atypicky
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hnco:

Garaz ako sucast domu je podla mna uplne zbytocna…
@hnco paci sa mi to kvoli praktickosti, zena s detmi nemusi ist po dazdi do auta..a radsej to zabetonujem aj s domom a mam svaty pokoj
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@daviidtuch vyskladali ste si so zenou kuchynsku …
@wivik nejak tak napr?
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od daviidtuch:

@hnco paci sa mi to kvoli praktickosti, zena s de…
@daviidtuch pokial si si isty, ze budete tam parkovat a vyuzivat to tak budis. Ja len nepoznam v mojom okoli nikoho kto by parkoval vo vnutri :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od daviidtuch:

@wivik nejak tak napr?
@daviidtuch ked posles v vnutorne rozmery tak skor sa sa radit. Ja by som zacala tym ze by som predlzila vstup do domu. Este by som zarovnanim zvonku garaze vytvorila zavetrie. V zadveri by som vytvorila vyklenok smerom do kuchyne (skor pre lavicu s vesanim a skrinu by som dala oproti). Kuchynu mas dlhu takze kludne o meter sa moze skratit. A ako som pisala od vstupu do obyvacky by som dala stol k oknu a celu obyvackovu cast dole. Dolne okno by som zrusila alebo iba uzky pas. Portal by som natiahla. V dolnej casti kuchyne by som urobila komoru. Ja v ostrovoch na sedenie zmysel nevidim Jednoznacne to treba nakreslit v mierke aby to ukazalo ci to vyjde.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od daviidtuch:

Čo by ste zmenili? ŽB plochá strecha, detské izby…
@daviidtuch nevymyslaj blbosti, lebo budes mat strasne vela logickych zmien pocas stavania :-) Pozri si moj album ako by to mohlo z vonku vyzerat, keby som staval znovu, tak dam standardny krov s betonovym monolitom a ako tebe radim zvacsil izby posunutim priecky... Celkovo som spokojny, bohuzial/diky bohu to bol moj prvy dom :-) TOTO SOM JA V TVOJICH TOPANKACH PRED 7 ROKMI :-) https://www.modrastrecha.sk/forum/pro... Dakujem za pripomenutie, akurat lezim na pohovke a uzivam plody svojej namahy ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?