Projekt domu bungalov 10111

Chcel by som sa vas opytat na nazor na tento projekt.....Ake vidite minusy resp. plusy. Velmi by nam to pomohlo pri realizacii. Dakujem za vsetky nazory.
Odpovedať
@rastos74 uzasny vonkajsi tvar budovy
Odpovedať
to je take dvojzmyselne...:-))
Odpovedať
@rastos74 Ako sú svetové strany?
Odpovedať
Profilova fotka
@rastos74 Dispozične nie zlý. A pokiaľ je sever na vstupe, al. ešte lepšie na samom vrchu (kúpeľňové okná), tak celkom fajn. Peňazí máte dosť....?
Odpovedať
Severna strana su okna z kupelni a technickej miestnosti.
Odpovedať
Aka bude strecha?
Odpovedať
Veznikova a skridla danubian EVO
Odpovedať
Myslel som tvar - valbova, sedlova, plocha - kvoli tomu clenitemu obvodu ... Mozem byt aj kriticky?
Odpovedať
Valbova.... Jasne,,,potrebujem aj kritiku..
Odpovedať
Preco je ten obvod taky clenity? Vstup do domu by som chranil vyklenkom zo severu, nie z juhu. Satnik pristupny zo zadveria je pre koho? Nebol by lepsi niekde v dome, napr. medzi detskymi izbami? Ta mala kupelna pri spalni sa mi zda dost nestastne umiestnena + ten vstup do spalne - posunul by som dvere trochu do lava a napravo za dvere by som umiestnil vstavanu skrinu. Male WC z chodby by som zrusil, WC dal do technickej m. aby bolo priamo vetrane cez okno, zvacsila by sa kupelna - posunul by som potom priecku medzi kupelnou a spalnou do prava, cize by vzniklo viacej miesta pre malu kupelnu pri spalni a tam este vlozil tu vstavanu skrinu. A asi by som zvacsil zadverie, zjednodusil by som obvod domu - rozclenit fasadu mozete aj farbami alebo obkladom ...
Odpovedať
Podla mna je vnutorne usporiadanie dost zle. Ten satnik pri dverach je dost odveci a je lepsie mat o to vacsiu izbu alebo vstup z izby. Taktiez dvojo dve ti do technickej miestnosti je nepotrebne. Komora v kuchyni ma taky tvar a velkost ze tam aj tak nic neulozis a o to by som skor zvacsila kuchynu a vytvorila odkladaci priestor
Odpovedať
Satnik tam je z praktickeho hladiska...s tymi dverami ... sme uvazovali aj my, ale architekt nam poradil, ze z praktickeho hladiska je to lepsie...ale asi tam bude okno:) Komoru sme zmenili a bude oproti var. doske za chrbtom..:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?