Projekt domu bez situacneho vykresu osadenia stavby?

Kupovali sme katalogovy projekt domu a zistili sme ze v baliku nie je situacny vykres osadenia stavby..Teraz si ho mame este priplatit..250eur..+100 eur kazda inziniers.pripojky..Ide trafit slak..Poradte ci sa to da vybavit u nejakeho projektanta za lacnejsie alebo este drahsie... ]-( ..Poradili nam vratit projekt,myslite ze sa to bude dat?..
Odpovedať
Ku kazdemy katalogovemu domu treba osadenie na pozemok dorobit. To je pri katalogovych projektoch normalne....
Odpovedať
a kam ho akoze chces vratit? co si ta projekcna spolocnost ma udaje o buducich majiteloch projektov vycucat z prsta? je to uplne normalne, ze sa to priplaca, no mozes si to dat urobit aj inde...
Odpovedať
:-. ak ta teraz ide slak trafit, vrat cely projekt a do stavby sa ani nepustaj.....poradili vam velmi dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Kúpili ste si katalógový projekt. :-) Ide o "sériový" produkt. Teraz si zaplaťte zameranie a vytýčenie stavby. A budete ešte veľa krát cvakať, až sa budeš čudovať. Ale z toho, čo tu píšeš, mi je zrejmá jedna vec: Vy nemáte stavebného dozora...! Áno, alebo nie...? Lebo ak by ste ho mali, už dávno by Vám túto vec ozrejmil. Všetko by Vám ozrejmil - ako je to s osadením stavby, s pripojením na siete atď... atď... Tak nešetriť na nesprávnom mieste a šup-šup rýchlo nájsť stavebného dozora, ktorý Vám ušetrí nielen nepríjemnosti, ale aj kopec peňazí... ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
seriozny predajcovia katalogovych projektov to maju uvedene aj na ich stranke a aj ta o tom informuju ked to kupujes.....neviem kto a preco vam to predal bez toho. Otazka je aky bude aj ten projekt, ked vam ho nedali komplet, ci nebude chybat viac veci. Ak sa da vratit, urobte to a najdite si projektanta a dajte si to spravit cele na novo, ak mate cas :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?