Projekt podpivničeného bungalovu - čo by ste zmenili?

Caute , poradte čo by ste ešte zmenili na tomto návrhu. Bude to Bunaglow s prednej polovice podpivničeny. Hlavne či rozmery okien ,dverí sú v pohode alebo by ste dali väčšie? Dakujem za každý komentár.
Odpovedať
Profilova fotka
@matus157 moje postrehy ale čisto môj názor: - nepochopil som schody z kúpelne -komín v obývačke v obvodovej stene je asi vtip... nehovorím o tom že bude z velkej časti nad strešnou rovinou.... pozor nato -podla mňa malé zádverie, príde návšteva a jeden človek vojde dnu a ostatný musia čakať vonku -orientácia je aká a osadenie napozemku lebo na každú stranu máte okná z obytných miestností -myslím si že v obývačke bude tma lebo terasové okná sú zakryté vysunutou strechou -zbytočne veľká spálňa
Odpovedať
Schody idú do pivnice ,s chodby to len tak vyzera. V obývačke nebudeme mat znížený strop. Budeme mat strop až do Ačka (pridal som obrazok), takže preto taký kozub a bude služit aj na kozub z vonku. Myslite že terasa bude robiť tieň? Strecha je vysoko. :)
Odpovedať
druha detska izba ma preco okno na sever ? =-) ked uz, dajte ho rovnako ako v izbe e´vedla, cize na vychod aj doo byvacky by som volila viac svetla este... kuchynu by som zvacsila, zarovnala podla izieb az, takto je tam malo miesta amalo rpacovnej plochy a zadverie zalostne malinke, zrusila by som komoru a priestor dala zadveriu
Odpovedať
@matus157 suhlasim s @dorali Okno z detskej urcite dat na vychod, v spalni by mi severne nevadilo, podla toho v akej oblasti ste, ak na juhu Slovenska, nechaj severne, aby nebolo horuco, k ste na severe, dala by som ho na zapad.. Zadverie je ozaj velmi malinke, budete si zavadzat. Zarovnaj dom, vykasli sa na ten odskok, zvacsi sa kuchyna, aj zadverie..Zvysok sa mi paci, akurat ja mam vyhrady k satnikom, do ktorych sa chodi cez spalnu, ale to je len taka moja skusenost, ze by ma porazilo, ak daco zabudnem, tak behat cez spalnu (castokrat uz obuta).. My sme tiez rozmyslali, ze ci do satnika zo spalne, alebo z chodby, dali sme z chodby a som nesmierne stastna, ze sme to tak dali, lebo ja casto zabudam :-D A velkost okien sa tazko takto posudzuje..za mna - cim vacsie, tym lepsie (ale to je zase len moj pocit, my mame jednu celu stenu v obyvke presklenu a je to to naj, co je na dome, ze sme prepjeni s vonkajskom.. Kamarat preburaval jednu stenu v novostavbe, lebo na papieri to vyzeralo ok, v skutocnosti pocitovo potreboval viac svetla..Takze za mna velke okna su super.. Len si samozrejme porieste tienenie..
Odpovedať
Profilova fotka
@matus157 je uplne jedno aky mate strop, jednoducho komin v obvodovej stene je nemozne.... nemozete prerusit veniec napriklad, za dalsie tepelny most ako hrom.... a ak planujete z oboch stran krb alebo co to tak kde budu dvierka na vymetanie?
Odpovedať
Okrem spomínaného, na terasu budete chodiť okolo jedálenského stola? Je tam veľmi málo miesta na stôl samotný, nie to ešte aj na nosenie vecí na terasu. Páčia sa mi veľké detské izby, tá tretia izba je ako hosťovská? Či pre 3. dieťa? Ak máte/budete mať 3 deti, určite viac miesta na stôl v kuchyni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?