Projekt bungalovu_co vy nato ?😉

Profilova fotka
Ahojte, znovu pridavam projekty snad uz konecne 2 z ktorych si vyberieme. Oba sme riesili s architektom podla nasich predstav avsak chcela by som sa opýtať na nazory od viacerych. Najma na to co by sa dalo vylepsit,zmenit a tak celkovo. Za kazdy jeden postreh dakujem 😉. 1. Projekt ma vstup zo zapadnej strany. 2. Projekt ma vstup zo severe, tie skrine v obyvacke budu vstavne a otvaratelne z chodit len na obrazku to tak neukaze.
Odpovedať
Profilova fotka
obidva nesprávne, už tým, že je to " bungalov" , kúpelne na opačných stranách, izba bez prirodzeného osvetlenia, kuchyňa na opačnej strane vchodu
Odpovedať
Ahoj, toto je tak na vymenu architekta :-) Ale vazne. Je tam velmi vela hlucheho a nevyuziteho priestoru. Urcite by sa to dalo viac skompaktnit. Bolo by to mensie a pritom lepsie vyuzity priestor. Ked mas moznost riesit vstup od severu, urcite vyuzi tuto moznost. Vyskladaj dispoziciu tak, aby na severnej strane boli technicke a manipulacne zony. Na vychod, juh a zapad orientovat obytnu zonu.
Odpovedať
Profilova fotka
Vies co podla mna na bungalove nie je dobre, ked su tam taketo chodbicky. Ked mas dva poschodia tak sa oddeli spiaca cast od tej spolocenskej, no a ked mas bungalov tak by bolo najlepsie to tiez rozdelit ze v jednej polovici spolocenska cast a na druhom konci spiaca /ticha. Ten prvy navrh je lepsi ako druhy o 100%, ak chces vyberat iba z tychto dvoch
Odpovedať
Profilova fotka
Ja proti chodbam nic nemam, su v kazdom dome a potrebne. Nasa chodba ma 0,9x7,2 . Takyto domcek sa moze bopvhat do obdlznika. Nenasla si n'a nete?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Ake by mal mat rozmery vas dom? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domii_nika Nepríde mi že by toto navrhoval architekt.
Odpovedať
Podľa mňa čím bližšie obývačka s kuchyňou pri vchode tým lepšie. A zbytok, izby a pod môžu byť aj ďalej. Čo sa týka chodby, tak na to by som sa zameral aby bola, čo najmenšia, aby zbytočne neuberala priestor z iných meistností ;-)
Odpovedať
Moc sa ani mne nechce verit, ze toto islo od architekta, predsa len ten by mal vas usmernit akym smerom sa vydat aby to riesenie bolo OK, aby to bolo prakticke. Toto mne teda zrovna prakticke nepride. =-)
Odpovedať
@martosko to asi ani nenavrhoval. vyzera, ze to je len nejaky projekt z internetu a tie su vacsinou taketo nezmyselne.
Odpovedať
Profilova fotka
Vyzerá to fakt dosť zle, pritom pôdorysne tam nevidím problém čo sa týka šírky a dĺžky domu, nejaké obmedzenia, ale dispozícia je veľmi slabá, mám pocit ako keby to navrhoval amatér, ktorý sa doma naučil svojpomocne v nejakom free programe...Niekedy sa šetriť za každú cenu neoplatí, najmä ak ide o projekt na rodinný dom v ktorom budete asi žiť niekoľko možno desiatok rokov.
Odpovedať
@tzbprojekt suhlasim s tebou, ten projekt je hrozne spraveny. To uz sam by som si vedel lepsi navrhnut.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@tzbprojekt Suhlas, treba to dat urobit niekomu kto uz ma roky praxe, kto vie, co je dobre, nutne, aby sa tam aj dobre byvalo, aby to malo hlavu a patu ;-)
Odpovedať
Tiež sa mi moc nepáči ani jeden návrh projektu, ktorý si sem pridala. Viacej vecí by som tam pomenil, aby to bolo ako tak dobre. Fakt si daj radšej poradiť od odborníka, ktorý sa tomu venuje. Aj tak budeš musieť mať architekta, tak hneď do začiatku to s ním rieš.
Odpovedať
@domii_nika ked by som si musel z tychto dvoch vybrat, tak by to bol ten prvy navrh. Aspon tam nie je velka zbytocna chodba a ten navrh sa mi viac pozdava. No skuste este nieco ine
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?