Projekt bungalovu na úzky pozemok

Poradi niekto na pozemok 16x50 dobry projekt? Vchod spredu a terasa vzadu. Dakujem
Odpovedať
http://bfy.tw/KfaU
Odpovedať
Hotový projekt ti tu nikto nedá, treba hľadať, alebo dať urobiť na mieru, nikto to za teba neurobí. My máme ešte užší pozemok a išli sme cestou individuálneho projektu. Veľa šťastia😉
Odpovedať
ahoj, asi Ta to nenapadlo, no tak skus: 1. klikni na Forum a tam mas vyhladavacie policko, napis tam: "uzky pomozek" a potom co? no stlac enter a budes prekvapeny co uvidis ... 2. to iste, len chod na stranku google.sk, mozno ju poznas a napis tam: "uzky pozemok projekt" a? no zasa to tlacitko enter vuala ....
Odpovedať
@siska1313 ja viem chcem individualny ale od nejakeho sa odrazit
Odpovedať
@atak77 asi si ma nepochopil ale okked si myslis ze si mudrejsi tak klobuk dole
Odpovedať
Profilova fotka
@martin1988 Ak si ten projekt nebudeš robiť celý sám tak sa nepotrebuješ od ničoho odrážať, nájdi si architekta jemu povieš ako si dom predstavuješ a nechaj ho pracovať.
Odpovedať
@martin1988 http://www.modrastrecha.sk/blog/mirev...
Odpovedať
Profilova fotka
My máme vchod z predu terasu v zadu Bungalov 881 od euroline Pozrite si projekt na ich stránke Alebo moj fotoalbum
Odpovedať
@kuratko22222 presne s tymto sa pohravam len chceli by sme mat kuchynu s obyvackou mat orientovanu na terasu kde je spalna ci je to ok z kuchyne ist na terasu?
Odpovedať
Profilova fotka
@martin1988 jednoznacne z kuchyne na terasu...
Odpovedať
Profilova fotka
@martin1988 Martin, ja sice taky pozemok nemam, ale kamarat ma. tusim ho ma na sirku iba 14m, ale dlhsi. On si nehladal katalogovy dom. mal svoju predstavu, ale zavolal si architekta na pozemok, povedal mu svoje predstavy (pocet izieb, ich cca velkost, kupelne, kuchyna, krb, bla bla bla...). architekt vie svoju robotu,co ma robit. za to je plateny. ked mu nakoniec dal prvotny navrh, na dobrych 90% sa zhodoval s tym, co kamos mal predstavu. A finalny navrh,ako dom stoji, sa lisil od tohto prvotneho navrhu len minimalne. Cize ked to zhrniem, skus si najst architekta, ak este nemas, nech ti navrhne dom na cisty harok papiera. budes to mat isto lepsie a presne podla svojich predstav. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martin1988 No na terasu jedine z kuchyne a obyvačky .Hned odnesiete riad taniere všetko z kuchyne na terasu a späť do kuchyne z terasy .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mame podobne široký pozemok a staviame od euroline bungalov 1376 ktory sme predĺžili o 2m a do podkrovia sa tak vošla kúpeľňa a dve izby.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin1988 Možno, že som nečítal pozorne, ale zatiaľ tu ešte neodznelo nič na tému orientácia na svetové strany. Lebo ten bungalov 881 od Eurolinu je jednoznačne myslenú na os: východ - západ. Akú máš orientáciu pozemku Ty...? Ja mám východ - západ a pozemok cca 16 x 70 m a išli sme do 2 terás. ;-) Jedna je z východu, druhá zo západu. Využívame vždy tú, kde je to príjemnejšie, čím nemyslím len zimu, ale aj nepríjemné slnko v letných mesiacoch. Pozri môj album. ;-)
Odpovedať
Vedel by mi niekto pomocť s usporiadaním izieb do tochto pôdorysu? Ďakujem ľudkovia, neviem sa pohnúť.. AJ by som sa finančne odmenil.. ;-)
Odpovedať
@superb Rovno by si mohol vyhľadať aj nejakého projektanta/architekta, keď už si aj ochotný za to platiť, veď toto je ich práca. K návrhu bude potrebovať situáciu.
Odpovedať
@leonardom Pekný je len nevidím koľko izbový?
Odpovedať
@superb podla mna zbytocne clenity, ale ak sa taky lubi, je to na Vas :-) resp. ak je to kvoli tvaru pozemku, tak je to ine samozrejme...nevieme ani kde je vchod, kde ulica, orientacia domu, rozmery...ako pisala pani vyssie, toto je (v podstate uz rovno na studiu/DSP) praca pre projektanta/architekta..viem aj jedneho odporucit ;-) Takyto tvar domu som zrovna vcera videla na kastastralnej mape v Novej Dedinke...
Odpovedať
Profilova fotka
@pokakany_trpaslik Obývačko-kuchyňa + spálňa + detská (alias hosťovská)... Žijeme v ňom dvaja... - takže stačí... ;-)
Odpovedať
@superb Toto si nedavaj len tak tu niekomu navrhnut, najdi si cloveka na to, co sa tomu rozumie, co s tym robi, ked uz si ochotny si za to aj zaplatit. Predsa to bude ine, ked sa na to pozrie clovek odbornym okom, ked uz ma skusenosti :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?