Projekt Bungalov Optimal

Zdravím, chcem sa vám opýtat či má niekto skúsenosti s touto stavebnou firmou? http://moj-dom.net/ a čo hovoríte na tento typ projektu? (vid foto).
Odpovedať
Profilova fotka
@sebelu s touto firmou nemám skúsenosti. Z vonka je vizualizácia pekná, vnútro sa mi páči už menej.Chyba mi tam zadverie oddelené od zvyšku domu a dosť málo úložných miestnosti (ani špajza, ani šatník, ani technicka), cize nebudete mať kam dať veci.Pre 2-3 osoby by stačil, pre 4 osoby je primaly - tie detské izby sú skutočne veľmi malé.Dispozicia je samozrejme vec individuálnych potrieb a vkusu, cize rozhodnutie je na vás ale izba menšia ako 8m2 jedine ako pracovňa alebo šatník.Este mi príde dosť zbytočne vychody do záhrady z každej izby a okná na každú stranu môžu byť problém kvôli susedom, ak nemáte dosť široký pozemok.
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím - málo úložného priestoru, hlavne technická miestnosť by mi chýbala, ešte jedno wc samostatné by som dala, hoc aj do technickej miestnosti, jeden šatník alebo bordelmiestnosť, obývačko kuchyňa je neprakticky riešená z môjho pohľadu - veľa nevyužitého priestoru a prechod popred telku ak chce ísť niekto von, malé izby - min 10-12 m2 by som riešila, je to fajn ako byt :) dom by som asi riešila inakšie :) ak máte možnosť natiahnúť domček tak o cca 3 metre, veľmi by to pomohlo - za kuchyňu pol na pol špajza a techn. s weckom a väčšie izby a bolo by to veeeľmi super :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sebelu Ja s nimi tiež nemám skúsenosť ale už z prvého dojmu mi príde že to nebude moc zabehnutá firma vidieť to aj na ich stránke aj keď ja som robil v živote len jednu tak by som to zvládol lepšie ako to majú oni, ďalej ten katalóg projektov aj keď vyzualizácie nevyzerajú úplne zle keď vidím ten nákres pôdorysu hocijaký amatér si sám urobí lepší aj na prvý krát už len to že v tých nákresoch kótujú v centimetroch ma necháva v obavách či vôbec niekedy robili projektovú dokumentáciu pre stavebné povolenie. Nestihol som si tam všimnúť ceny ale príde mi to ako firma čo ide hlavne po najnižšej cene pri výstavba a ak si sa chcel nechať zlákať na to tak radšej by som si kúpil byt ak je v projekte kúpeľňa chodba izba skoro rovnakej veľkosti niečo tam nebude dobre nehovoriac o tom že izba pod 8 m2 podľa normy nemôže byť obytná. Neviem či si od nich chcel projektovú dokumentáciu alebo aj celú stavbu ale ja by som od toho dal ruky preč ktovie či tie ich domy vôbec spĺňajú dnešné normy ako je napríklad energetická trieda A1, či sa dajú normálne skolaudovať ako rodinné domy.
Odpovedať
@sebelu toto je čo? To je dom? Veď trojizbovy byt je lepšie dispozične riešený. :-( Za mňa jedine ako víkendový dom.
Odpovedať
Ked teda spomínate ze nikto s nimi nemá skúsenosti, vedeli by ste mi odporučiť nejaku stavebnú firmu o ktorej viete ze maju naozaj spoľahlivú robotu? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@sebelu Myslím si, že predrečníci to excelentne zhodnotili. Skutočne 3-izbový panelákový byt spred 40 rokov bol nadštandard oproti tomuto. Toto je domček pre 2 manželov, ktorým už odišli deti, avšak treba tam 2 izbietky, aby sa mali kde vyspať (aj deti detí), ak prídu pozrieť rodičov. Ak by si sa nebodaj rozhodol pre niečo takéto, odporúčam Ti (okrem kozmetických úprav ako napr. pridať do chodbičky 1 dvere, aby vzniklo zádverie) realizovať plnohodnotnú (nie plytkú) strechu s normálnou povalou, pretože si nedokážem predstaviť, kam by si dal lyže, korčule, sane, krabice od elektrospotrebičov a spústu iných vecí, ktoré tam na to prízemie jednoducho nemáš kam dať....
Odpovedať
Profilova fotka
@sebelu BF stavby su vraj dobre na montovane domy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?