Projekt Bungalov 24 od MFpro

Profilova fotka
Zaujímalo by ma či máte skúsenosti s firmou MFpro. Páči sa nám ich projekt Bungalov 24. Hľadám niekoho kto ho stavia, alebo staval, aké sú názory. Ďakujem.
Odpovedať
ja by som tiez privitala konkretne skusenosti tykajuce sa firmy MFpro :)
Odpovedať
Tiez by som privitala skusenosti s firmou.Chceme si od nich zakupit projekt.Viem iba tolko ze projektant je Miroslav Javorcek,par krat sme s nimi hovorili.Celkovy dojem je na vyhovojucej urovni.Samozrejme vyzaduju zalohu 250eur co je normalne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
My sme od nich kupili projekt a ideme na to. Celkovo komunikacia na dobre urovni. Dokonca nam ponukali sluzby nejakej stavebnej firmy co by ho postavila na kluc za cca 70 000 samozrejme bez sanity a tak podobne. Takze asi moc nakluc to nebude. :-) Ideme stavat svojpomocne tak snad sa podari. Budem pridavat fotky z realizacii nasho sna.
Odpovedať
Profilova fotka
S firmou skúsenosti nemám... Projekt je chutnučký - čo sa týka exteriéru. Interiér - naopak - nie je šálka môjho čaju...
Odpovedať
tiež sme uvažovali nad týmto projektom, veľmi sa mi páčia oddelené detské izby od spálne, každý vlastná kúpelňa, kuchyňa pri terase, dobrá cena, no proste super..., ale potom som si všimla jednu vec, čo by mi hrozne vadilo a to, že by mi stále niekto pendloval pre telkou, decká z izieb do kuchyne, manžel z vonka, zo spálne do kuchyne, proste veľká premávka v obývačke
Odpovedať
@oldoss Dobrý deň Ak by sa vám dalo mohli by ste ma kontaktovať na tibor.hurta@gmail.com chcel by som sa opýtať na pár vecí okolo tohoto domčeku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@oldoss Ahoj, chcem sa spýtať, či nakoniec staviate tento domček? My sa práve na to chystáme a zaujímalo by ma, čo je v tej cene, ktorú na stránke vyčíslujú na kľúč tých 70tis. Resp. čo v nej nie je okrem sanity, čo si spomínal. Ak už máte postavený, vedel by si mi dať orientačný rozpočet čo vás to cca vyšlo, alebo koľko vás to vyjde? Veľmi by nám to momentálne pomohlo. ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@barunka Čo sa týka tej stavby na kľúč tak som to nejako moc nezistoval na koľko staviam svojpomocne. Pokiaľ ho budete kupovať od MFpro tak pán Javorček myslím má kontakt na tú firmu čo by vám to postavila. Ja momentálne čakám na strechárov. Zatial ma základy+vytiahnutie komplet múrov aj s priečkami a komínom a zaliatym vencom vyšiel na 22 000. Keby odrátam robotu majstrov tak by to bolo 14 500. A však nie som murár a ani nikto z rodiny tak staviam s partiou živnostníkov. Ale čo sa týka ostatných vecí to my už pomôže rodina a priatelia. Snáď :-)
Odpovedať
@oldoss dakujem velmi pekne 😉 moj chlap kedysi robil murara, tak tuto pracu by si chcel spravit sam, len nejak riesime cca rozpocet, aby sme sa vedeli pohnut dalej a mali aku taku predstavu o cene domceka. Budeme stavat na hypo, tak je to pre nas dolezite.
Odpovedať
Profilova fotka
@barunka Môj názor, že za tú cenu tych 70 000 sa to pri svojpomoci dá spraviť.
Odpovedať
@oldoss v to prave dufam aj ja. Murovat si bude muz sam, na ostatne ma znamosti, tak hadam to pojde. Ja v tomto prehlad nemam, nevyznam sa, tak sa snazim pozistovat kde sa da. Ideme si to dat este aj predbezne ocenit firme od ktorej kupujeme pozemok a uvidime na kolko nam to odhadnu a podla toho sa rozhodneme ako dalej.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobrý deň :-) aj my sme sa chytili na stavbu tohto domčeka. Základovú dosku už máme a na jar ideme ťahať múry. Ak by ste mali fotky tak by ste ich sem mohli dať. Som veeeeľmi zvedavá a neviem sa už dočkať :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dobrý deň,tiež uvažujeme nad kúpou tohto projektu.Chcela by som sa spýtať z akých materiálov staviate, aký strop ste dávali a tiež by som rada videla fotky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenocka158 Staviam z obycajneho porfixu, ktory nasledne zateplim. V povodnom projekte je premac strop avsak po dohode s projektantom som dal dreveny tramovy do ktoreho pojde izolacia a na to sadrokarton.
Odpovedať
A ten strop ste riešili priamo s projektantom s mf pro alebo už so svojím po kupe projektu.Dakujem za odpoved.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
dobrý chcela by som sa spytat, ci mate uz postaveny domcek bungalow 24 ? Ako ste spokojni? Nestavali ste niekto v okoli TN?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@makawi @lenocka158 zdravim stavali ste nakoniec tento domcek? Mozem njake otazocky?☺️
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?