Projekt Bungalov 1276 od Euroline Slovakia

Dobrý deň, potreboval by som poradiť ohladom pár zmien. Kupovali sme tento projekt od tejto spoločnosti, ale nevšimol som si pár detailov pred kúpou projektu: - vo výkaze mám uvedené, že na steny mám použiť tehlu ale ja som chcel Ytong (myslel som, že to bude volitelne) - dalej potrebujem sklon strechy 35 stupnov a mam len 30 (to som sa dozvedel az neskôr) - okná mám navrhnuté drevené ale ja chcem plastove (samozrejme s lepšim tepelnoizolačným účinkom) Ja by som potreboval hlavne vedieť, či je možné zmeniť z čoho budem stavať a tiež zmeniť tie okná. Niektoré strešné okná plánujem úplne zrušiť. Prípadne ak je možnosť predať tento projekt a mal by niekto záujem,tak na cene sa dohodneme. Vďaka za každú radu, návrh..
Odpovedať
Ked dostanes stavebne povolenie tak si to postav ako budes chciet :-D Nikto ti nebude lupat z obvodoveho muru aby zistil z coho je postaveny. Co si pisal su (okrem obvodovych murov) detaily a mozes si ich ohybat ako paragraf.
Odpovedať
@minopp vykaz mas len na jednen material nebudu tam davat hadam pre kazdeho vyrobcu, v sprave si precitaj ze dom moze byt postaveny aj z ineho materialy, ytong apod, to tam uvedene isto bude. Okna su nepodstatne a tiez tam bude uvedene ze mozu byt pouzite aj ine. Naco ti je iny sklon nechapem ale dobre to si dohodni so strecharmi ci vedia sami bez papiera pridat, ale to by mal vediet asi kazdy normalny strechar. Okna zmeny apod spravis zmenou stavby pred dokoncenim - jedno tlacivo, prilozis nakreslene zmeny a hotovo ak ches. Projekt samotny neviem ci mozes predat, maju to asi riesene v autorskych pravach.
Odpovedať
@minopp pokud těch 35 st nepotřebuješ kvůli nějakým regulativům stavebního úřadu. Pokud ano, tak projekt se 30 st asi nevezmou.
Odpovedať
je to podmienka pre vydanie stavebneho povolenia. strecha s uhlom minimalne 35 stupnov
Odpovedať
@minopp informuj sa ci euroline nedava autorsky suhlas so zmenou sklonu strechy. Mal by byt bezplatny...
Odpovedať
ten rozdiel v sklone strechy ti v zivote nikto nezisti...sa bavime o 50-70 cm rozdiel vo vyske sedla.. neraz som robil po dohode s investorom na sposom :co vyda rezivo... :-D
Odpovedať
ano ale v projekte je uvedeny uhol strechy a pri ziadosti o povolenie tam musi byt minimalne 35
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?