Projekt arcada 3 od prodomu

Dobry den! Velmi pekne vas prosim nemate niekto skusenost s projektom ARCADA 3 od Prodomu? Popripade vemi by mi pomohlo keby som ho mohol vidieť aj na zivo. Alebo akukolvek radu. Mozno aj ci je cena za stav na kluc realna cokolvek. Velmi pekne dakujem.
Odpovedať
http://prodom.sk/?p=projekty&project=...
Odpovedať
velmi moderny a pekny dom, dispozicne moze byt aj ked v takomto standarte uz by som si vedel predstavit 2xkupelna. Dom je komplikovany podorysom aj materialmy svojpomocne tazko preveditelny, nizkoenergeticky velmi tazko dosiahnutelny a pasivny takmer nemozny cize v skratke je pekny a nie zrovna prakticky
Odpovedať
ten dom je podla mna neobyvatelny. 1) okna na vsetky mozne svetove strany. 2) od vchodu k dveram do spalni je to 15+ metrov 3) od kotla je drez v kuchyni 9m a kupelna 14m. drahe rozvody, vela vody v trubkach = plytvanie + bude treba vacsi kotol, nez keby boli vedla seba 4) zbytocne okna do kotolne/pracovne, 5) do spalni sa da dostat len cez obyvacku - velmi velmi neprakticke 6) ak by sa dostavala chodba k spalnam, musel by vonkajsi krb fuc. 7) spalne su zbytocne obrovske, taktiez kupelna, ktora je navyse len 1. za tu cenu je to tazko predstavitelne, povedal by som az nerealne.
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za nazory. Viete mi alternativne poradit ine pekne, stylove podobne tomuto aj cenovo a aj rozlohovo projekty? Garaz a velka obyvacka. Dik
Odpovedať
Ak by stacila obyvacka tejto velkosti, tento je OK pri vstupe z vychodu. http://prodom.sk/?p=projekty&project=... Pripadne tento vstup zo severu. http://prodom.sk/?p=projekty&project=... Ale projektov su miliony, treba si vybrat ten idealny pre seba, pripradne nechat si na zaklade nejakeho urobit sebe prisposobeny.
Odpovedať
No nemusi byt arcada a v stup je z juhu. A sirka pozemku je 19,3m a velkost 763m2.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?