Projekt 6 izieb

Profilova fotka
Dobrý deň.Už som dosť zúfala,preto sa obraciam na Vás s prosbou o pomoc...kupujeme pozemok-pripravujeme sa na stavbu domu a trocha nám zhatilo plány,že pri pozemku musíme mať vybudovanú otoč pre požiarníkov,čím sa nám pozemok dosť zmenil...tým pádom nám projekt ktorý sme plánovali nesedí...neviete mi poradiť projekt,bungalov ideálne 6 izieb,prípadne 5 na tento pozemok?nestavali ste niekto niečo podobne? :) jedná sa o pozemok vľavo 811m2..vstup je od severu a vo výklenku pozemku bude stáť dielňa cca 4x9 m.Za každú radu ďakujem vopred
Odpovedať
Profilova fotka
@akida Čo Ťa nezabije, to Ťa posilní... Zavolaj si architekta - projektanta, lebo hento katalogáčom nevyriešiš. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@akida Pri potrebe šiestich izieb by som sa zamyslel nad poschodovým domom dve izby dolu a zvyšok na poschodí
Odpovedať
Profilova fotka
@akida presne tak ako ti tu napisal leonardom na toto treba architekta. Zaplat si ho a on ti uz poradi aky bungalov
Odpovedať
@akida Suhlasim, ze taky velky bungalov na taky maly pozemok nie je mozno najlepsi napad. My mame pozemok 860m2, povodne sme mali hotovy projekt na bungalov (6 izieb plus mala pracovna, dvojgaraz) a nakoniec sme sa rozhodli pre poschodie. A to tam nemame ziadny vyklenok ani dielnu.
Odpovedať
Profilova fotka
@martosko nad poschodovým som aj ja uvažovala,no priateľ ani počuť.... @pallacinka my nechceme nejaký veľký dom....mali sme vybratý tento...s nejakými úpravami,ako napríklad rozšírenie cca o meter aby sme mohli z dvoch izieb urobiť tri menšie ap.http://prodom.sk/?p=projekty&project=163&mirror=true ....ešte zvažujem prehodiť vchod s izbou na opačnej strane aby bol zo severu,no naozaj neviem či by to bolo riešenie @leonardom verím,že ma to nezabije,no celkom dáva zabrať už príprava,čo bude potom :D :D @duard skúsim sa zrejme teda poradiť s projektantom,no prvej som chcela skúsiť aj túto možnosť,nakoľko viem,že je tu mnohoooo šikovných osôbok , ktoré si podobnými vcami prešli alebo prechádzajú ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@akida 170 m2 je u Teba malý dom....? Masti za projektantom. Veď ak by si chcela dať hento na tú Vašu parcelu, to sa budeš pozerať akurát tak do múra. A zabudni na to, že si kúpiš katalogáč a že si len tak natiahneš stavbu tu o meter - tu o 2. Je to všetko nadimenzované a nedá sa to len tak riešiť, ako "Hurvinek válku".
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom tak úplne malý dom to nie je :D veru sa poradím s projektantom...asi iné riešenie nebude...ďakujem pekne za odpoveď
Odpovedať
@akida Maly prave naozaj nie je, a to tam este nemate miesto pre auto a podla mna napr. technicka miestnost je dost poddimenzovana. A 17m2 chodieb tiez nie je terno, pri takychto velkych bungalovoch sa nachodis aj bez schodov. Len si to zvazte, ci vam stoji za to ist za kazdu cenu do jednopodlazneho domu, mozno len preto, ze teraz je na Slovensku takyto trend. My sme izby stale zmensovali, len aby sme sa zmestili, potom sme museli zmensovat a prehadzovat okna, aby sme dodrzali zakonne odstupy. Az sme sa dostali do bodu, ze sme si povedali dost, presunuli 4 izby na poschodie a vysledok je asi tak 100krat lepsi ako povodny projekt, po vsetkych strankach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@akida iné riešenie veru nie je, budeš to mať najistejšie keď ti to navrhne projektant, aj keď v tomto máš pravdu že je tu veľa osôb ktorý majú skúsenosti ale musel tu by byť aj projektant a taký tu asi nie je a ktorý by ti to ešte aj zadarmo navrhol:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marika_cernacka ďakujem za odpoveď...no asi nič iné neostáva...veď nejak to vari dotiahneme do konca... ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@akida urcite nejako ano, ked sa do toho obujete najdete sikovnu/neho projektanta a mate to:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@akida snáď nejako áno, držím palce aby sa Vám to podarilo:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@tusiak ďakujem moc za podporu ;) @marika_cernacka ďakujem veľmi pekne za podporu...budeme sa snažiť to nejak poriešiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@akida nie je zaco:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@akida niet začo:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?