Pripomienky k projektu rd

Ahojte, rád by som poprosil o pár pripomienok k projektu. Každá nová myšlienka vítaná. ;-) Ďakujem.
Odpovedať

Odpovedať
Projekt sa mi veľmi páči možno na poschodí tu miestnosť 205 by som zväčšila a spravila s nej spálňu so samostatnou kúpeľňu poprípade šatníkom. Ale inak by som tam nemenila nič.
Odpovedať
otazka znie, ci naozaj treba tolko spalni. ak nie, tak 205 a 206 spojit a preroit na spalnu so satnikom a vlastnou kupelkou. a nejak sa mi nezda to otvaranie dveri na prizemi - otvarat spajzove dvere do kuchyne je neprakticke a nezdaju sa mi ani tie vchodove dvere a dvere z garaze do predsiene. asi by som to otvaranie pomenila. A neviem ci dobre vidim, mas nejake zakreslene okno v obyvacke a v tej spodnej izbe (predpokladam pracovni)?
Odpovedať
samozrejme je to prvy nastrel. Okna este neboli doriesene preto tu v polovici navrhu chybaju. otvaranie dveri plne suhlasim to som si tiez vsimol ako prve. este mam obavu dat na poschodi kupelku do izby c 204 ci nebude na prizemi moc pocut vodu a odpad. poprosim nazor alebo skusenost ?
Odpovedať
Profilova fotka
@michalrk dvere sa otvaraju vzdy dnu ( aj vchodove do domu- take ani nezozenies pomaly) aby si nemusel ustupovat. V zadberi ostane malo miesta pre tolko dveri. Orientacia miestnosti? Ak dobre pozeram obyvacka je na severe a kuchyna na juhu? Otocila by som to, do obyvacky okna aby boli svetelne zisky, toto vyzera velmi tmavo. Okno do soajze by malo byt na sever nechnje chladnejsia..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?