Pripojenie práčky podhľadom

Pekný ďen, v rámci rekonštrukcie v projekte riešime s architektami možnosť umiestnenia práčky do vstavanej skrine na chodbe s tým, že prívod vody a odtok práčky by mal byť riešený vedením podhľadom v chodbe do prípojky/odtoku v kúpelni / WC - viz priložený obrázok. Podľa predbežných slov arch. by technická realizácia - pravdepodobne s použitím dodatočného čerpadla mala byť OK. V rámci priestorového riešenia by to pre nás bol ideál, v kúpelke je minimum priestoru a v kuchyni priestor na práčku tiež nemáme. Trochu sa však bojíme technických možností a rizík takéhoto riešenia. Máte niekto skúsenosti s podobným riešením? Je to technicky rozumne realizovateľné a bezpečné? Vďaka za všetky vstupy.
Odpovedať
potrebujete akurat napojit pracku na odpadove cerpadlo, samotne cerpadlo pracky vodu do takej vysky nevytlaci. Privod vody nie je problem, obycajne plastove vdovodne rury,, tlak sa udrzi.
Odpovedať
@konto taketo nieco http://www.sfasanibroy.sk/products/in... Ale pan architekt by mal mat vo svojom odbore aspon taky prehlad, ze ked nieco navrhne navrhne aj technicke riesenie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?