Priečka medzi kuchyňou a obyvačkou

Ahojte, takto vyzerá náš pôdorys obývačky s kuchyňou. Projektant to navrhol takto, medzi kuchyňu s jedálňou a obývačkou dal priečku kvôli televízoru. Máte to takto niekto urobené a vedeli by ste poslať fotky ako to reálne vyzerá? Totizto nie sme veľmi stotožnení s tým, že sa to oddelí. Ako by ste navrhli to usporiadať tak, aby tam priečka kvôli tv nemusela byt? Ďakujem za rady 🙏🏻
Odpovedať
Projektor a zo stropu sťahovacie plátno... 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Da sa to riesit: otocenim gauca a telku na stenu Vytvorenim priecky z nabytku no pri zruseni ostanu kable v podlahe
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od alzbetkag:

Ahojte, takto vyzerá náš pôdorys obývačky s kuchy…
@alzbetkag ja by som prehodila obyvacku s kuchynou. Navrhujem si to prekreslit v nejakom 3d programe so vsetkyn zariadenim, kcetinacmi, vianocnym stromcekom......
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@alzbetkag ja by som prehodila obyvacku s kuchyno…
@wivik je niečo aj bezplatne kde si to vieme aj my ako laici spraviť? Nechcem platiť za vizualizáciu interiéru.
Odpovedať

Ahojte, takto vyzerá náš pôdorys obývačky s kuchy…
@alzbetkag tiež navrhujem nakresliť si to všetko. Aj návrh že by bol televízor pri krbe, aj to že by tam bola deliaca stena (dať ju ale iba na polovicu uzavretú kde by boli káble zo stropu a zvyšok napríklad drevené hranoly nech je to vzdušnejšie) a tretia možnosť vymeniť s kuchyňou. Kuchyňa nemusí byť extra veľká a skôr ten stôl tam zaberá dosť miesta.
Odpovedať

@wivik je niečo aj bezplatne kde si to vieme aj m…
@alzbetkag homestyler, homebyme,.... Zadas free online 3d Ja som kreslila v homestyler. Mas tam vsemozny nabytok, zariadovacie predmety, rozdiel pri platenej pro verzii je ten ze viac nabytkov vies upravovat napr rozmer. Ale ty v tejto faze potrebujes povyberat aby ti sedeli rozmery ktore chces.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. @jankazb to ma predelene. Ma tam krb.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?