Odpoveď na príspevok od alzbetkag:
Ahojte, takto vyzerá náš pôdorys obývačky s kuchy… @alzbetkag ja by som prehodila obyvacku s kuchynou. Navrhujem si to prekreslit v nejakom 3d programe so vsetkyn zariadenim, kcetinacmi, vianocnym stromcekom......Odpoveď na príspevok od wivik:
@alzbetkag ja by som prehodila obyvacku s kuchyno… @wivik je niečo aj bezplatne kde si to vieme aj my ako laici spraviť? Nechcem platiť za vizualizáciu interiéru.Odpoveď na príspevok od alzbetkag:
Ahojte, takto vyzerá náš pôdorys obývačky s kuchy… @alzbetkag tiež navrhujem nakresliť si to všetko. Aj návrh že by bol televízor pri krbe, aj to že by tam bola deliaca stena (dať ju ale iba na polovicu uzavretú kde by boli káble zo stropu a zvyšok napríklad drevené hranoly nech je to vzdušnejšie) a tretia možnosť vymeniť s kuchyňou. Kuchyňa nemusí byť extra veľká a skôr ten stôl tam zaberá dosť miesta.Odpoveď na príspevok od alzbetkag:
@wivik je niečo aj bezplatne kde si to vieme aj m… @alzbetkag homestyler, homebyme,.... Zadas free online 3d Ja som kreslila v homestyler. Mas tam vsemozny nabytok, zariadovacie predmety, rozdiel pri platenej pro verzii je ten ze viac nabytkov vies upravovat napr rozmer. Ale ty v tejto faze potrebujes povyberat aby ti sedeli rozmery ktore chces.