Prevýšenie pozemku a uloženie stavby

Profilova fotka
Zdravim, Mam prevysenie pozemku cca 1 meter a projektantka mi nakreslila osadenie domu ako v prilohe "RD Sabol Rez A.jpg" Stale vsak rozmyslam nad prevysenim a ulozenim domu. Zda sa my ze ak vrch zakladu bude na urovni pozemku (zo zapadnej strany) tak to prevysenie v predu bude velke a nedokazem to zrovnat pred domom tak ako is to predstavujem. Viem ze je tam priestor cca 15metrov ale tiez potrebujem rovinu na parkovanie atd atd. Preto som rozmyslal ci by nebolo lepsie ist do zeme zo zapadnej strany a to - 0.5m (vrch zakladu) tak ako som to nakreslil cervenou ciarkovanou ciarou v prilohe "zaklady.jpg" stym ze od cca polovicky domu by sa uz zacala brat zemina postupne az po -0.5m. Co si o tom myslite ... ?
Odpovedať
Profilova fotka
@sabike a obrazky?
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem preco ich prvykrat nepridalo.... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mariand uz su pridane
Odpovedať
Profilova fotka
musel by si mít vzadu dobře vyřešeného odvodnění deš´tové vody.. např. v zimě když mrzne a přitom taje sníh by to šlo všechno až k domu...a to je špatně
Odpovedať
@sabike My sme mali tiež zvažujúci sa terén a museli sme uberať odpredu dozadu,lebo v zadnom pravom rohu bola nulová výška a základy sme museli robiť kaskádovite. Stále sme na úrovni cesty - to bolo podstatné, aby nestekala povrchová voda. ( Geodet nám to presne zameral a vytýčil výšky a potom sa to zhrnulo.)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?