Poznáte lacného projektanta čo vybavý aj povolenie?

Profilova fotka
Najlepšie z Košíc a okolia. Chceme jednoduchší domček s obývateľným podkrovím, tak si myslím, že s projektom by nemal byť problém, len tie papierovačky okolo :-S
Odpovedať
tomu sa vravi v novodobej reci inziniering a ten ak to nie je nikto znamy tak je drahy. doporucujem si to vybavit sama.
Odpovedať
Profilova fotka
Škoda, že ste s Košíc. Pre západné Slovensko poznám. Ak by bol záujem, kontakt cez IP.
Odpovedať
@stanka3stanka - ak nemáte nejaké špecifické nároky (t.j. nepotrebujete projekt na mieru), tak si nájdite projekt z katalógu - je to rýchlejšie a omnoho lacnejšie ako projekt od projektanta. Dokonca niektoré spoločnosti, ktoré ponúkajú katalógové domy, sú ochotné spraviť aj drobné úpravy. Keď už budete mať vybratý projekt, je potrebné, aby vám nejaký projektant spravil projekt osadenia domu na pozemku a projekt pre inžinierske siete (ako sa váš dom napojí na existujúce rozvody elektriny, vody a pod.). Keď to budete mať, tak sa treba pustiť do vybavovania stavebného povolenia - nie je to žiadna tragédia, dá sa to zvládnuť. Takže ako píše @andrejh0, treba si to vybaviť sám.
Odpovedať
Som z Košíc a riešil som podobný problém. V lete som hľadal projektanta, ktorý mi urobí projekt na dom za rozumnú cenu. Predtým som preštudoval mnoho katalógov, ale nenašiel som projekt, ktorý by mi vyhovoval po každej stránke. Vďaka modrej streche som našiel projektanta, ktorému som popísal svoju predstavu a po vypracovaní cenovej ponuky som sa s ním prakticky ihneď dohodol (cena bola veľmi dobrá). Aj keď sme zatiaľ len vo fáze štúdie, som presvedčený, že som sa rozhodol správne. Nechávam na posúdenie ... http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/j... Viem, že každý má inú predstavu o vysnívanom dome, ale v mojom prípade projektant Ján Virostko v plnej miere nahradil aj architekta a presne vystihol moju predstavu o dome. Preto ho vrelo odporúčam aj Vám. Dal mi ponuku aj na vybavenie stavebného povolenia, ale predbežne som sa rozhodol, že si to obehám sám.
Odpovedať
Ak by ste mali záujem, tak sa profesionálne zaoberáme vybavovaním stavebných povolení aj fre fyzické osoby, t.z. rodinné domy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobry den. Som z KE a hladam niekoho kto by mi vybavil stavebne povolenie. Zacali sme to vybavovat v oktobri a uz mame dost neochotnych uradnikov. V podstate nam treba este vybavit uzemne, stavebne rozhodnutie a vynatie pozemku. Poznate niekoho kto by to sikovne urobil? A hlavne za kolko? Dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?