Pozná niekto firmu, ktorá mi nájde pozemok, vypracuje projekt aj zabezpečí výstavbu domu mojich snov

Nechceli by sme katalógový domček ale nejaký jedinečný, podľa našich predstáv. Ale nemáme čas na hľadanie pozemku a vybavovanie papierovačiek. Potrebujeme takú firmu, čo všetko zastreší od pozemku cez projekt a architektov až po stavebnú firmu. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Vaše prianie je našim príkazom.
Odpovedať
Profilova fotka
nerozumiem, je vám jedno, kde budete žiť?
Odpovedať
Tiez nerozumiem, ked je vam to jedno,kupte hotovy dom,oslovte realitku a ta Vam uz nieco najde a vybavi uplne vsetko.
Odpovedať
Poznám, vyhovuje ak to bude v Hornom Lopašove ? Skúste sa zamyslieť pred tým, než vypustíte takúto otázku kde by aj veštec prvej kategórie mal problém normálne odpovedať ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ano poznam. PB.
Odpovedať
Profilova fotka
A čo tak nechať si postaviť 5 - 6 domov na rôznych miestach a potom si vybrať ten, ktorý sa Vám bude najviac páčiť.....?
Odpovedať
fuha, toto je dost nestandardna poziadavka. Co tak pripadne oslovit realitku s urcitymi zadanymi kriteriami, kde ma pozemok priblizne byt, jeho vymera, cena za ktoru ste ochotni kupovat a nechat na realitaka nech vam posiela ponuky a organizuje obhliadky? Toto mi napada ako jedina mozna cesta ako nechat vyber pozemku na ineho. Ale aj tak, budete musiet pozemky osobne omrknut. To bez toho nejde. Dasli krok potom je vyber architekta, ale to tiez nevie za vas spravit nikto. No uz samotni architekti nasledne mozu spolupracovat so stavebnymi firmami, ktore vam mozu odporucit a tym padom ich vyhladavanie odpada. No, ale je fajn si vediet porovnat ceny stavebnych firiem nez len chnapnut bezmyslienkovite po firme od architektov. Inac, z osobnej skusenosti - nas nahodou vyhladavanie pozemku velmi bavilo. Ked sme ho nasli a kupili, aj nam tie casy chodenia, to napatie ci tento ci tamten...chybali. :-D ;-)
Odpovedať
podla poziadavky nic nerealne, otazna je cena... treba sa vmestit do 50tisic, dom by mal byt min 3i a podlahova plocha aspon 130m2 :-D :-D :-D
Odpovedať
Ak Ste Košičania dám info do IP
Odpovedať
Profilova fotka
no ja sa o to postaram ...
Odpovedať
Nechapem co sa tu vsetci tak navazate. Okrem toho ze zadanie je nekonkretne (chyba hlavne lokalita) nie je to nic nerealne. V BA toto robi napr. firma Alox. Staci povedat lokalitu a zabezpecia vsetko. Maju architekta, vybavia povolenia, zrealizuju vystavbu. Teda aspon takto sa prezentuju. Ano, nie je nad to robit si veci svojpomocne. Ale nie kazdy ma cas sa tomu venovat a chce byt obsluzeny a vie si to zaplatit. Namiesto navstevy 10 pozemkov kde zisti ze 8 je nepouzitelnych na to co chce, dostane ponuku len takych co realne vyhovuju na zelanu vystavbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?