Pozna niekto dobreho projektanta/architekta zo Senca?

Profilova fotka
Chceme stavat, resp. prerobit stary dom (takmer vsetko zburame) a postavit novy v moderno- vidieckom style. Mame jedneho projektanta, ale za 3 mesiace sme sa takmer nikam neposunuli. Chceli by sme sa porozpravat este s niekym, kto sa do veci rozumie a poznat nazor aj ineho nezainteresovaneho cloveka na nase doterajsie navrhy. Dakujem.
Odpovedať
ja mam skusenost... mne robil individuálny projekt, ale kontakt pošlem, len cez IP....ak bude záujem...
Odpovedať
@jamulienka posielam kontakt do IP
Odpovedať
Profilova fotka
Prajem Vám krásny deň. Ako čítam, tak sa idete pustiť do rekonštrukcie staršieho domu. Som pripravený Vám pomôcť vyriešiť rekonštrukciu ako dispozične tak aj projektovou dokumentáciou. Výhoda je že budete ešte pred samotným započatím kreslenia projektovej dokumetacie presne vediet, ako bude Vaše nové sídlo vyzerať. Neváhajte, som tu pre Vás ;-)
Odpovedať
Zdravim vsetkych, taktiez sa chystame na prestavbu stareho RD a potrebujeme pomoc projektanta v Senci a potrebujeme pomoc s dispozicnym riesenim. Date kontakt?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den. Na atelier uz ma za sebou rekonstrukcie rozneho druhu. Zopar projektov najdete aj na nasej web stranke. Ak by ste mali zaujem o spolupracu, boli by sme velmi radi. dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?