Pozmeneny MUZO apex

Ahojte. Chcem sa opytatna tento moj nakres. :-D NIESOM ARCHITEKT Mne osobne sa to poaci, len ma zaujima Vas nazor, na dispoziciu, pripadne ako by ste otocili dom a pod. Proste Vas nazor na tento moj projektik, kt. vychazdal z MUZA od girmy Apex.
Odpovedať
Predpokladam, ze v spalni nechces mat skrine, lebo koli tym oknam by sa tam nezmestili. Ale myslim si, ze jedno okno do spalne uplne staci, kedze tam clovek ide len spat a vecer aj tak zastiera. Skor by som uprednostnila okna v obyvacke, tak aby som mala vyhlad do zahrady z obyvacky.
Odpovedať
mne sa tvoj návrh páči - jediné čo je podľa mňa zbytočné je tá práčovňa - je veľmi maličká aj tá komora - miesto tam máš v technickej na práčku - zbytočne stavať ďaľšiu izbu pre práčku - v technickej sa ti všetko krásne zmestí - takto by si si mohla zväčšiť chodbu a aj komoru - to je určite praktickejšie. V chodbe ti vznikne miesto na mini šatník - môžeš tam mať ukryté topánky, bundy a podobne a vždy bude poriadok na chodbe - aj my to tak máme a je to super nápad. Dvere do komory sa dajú elegantne ukryť v linke kuchyne - ak by si dala na tú stenu kde sú dvere do komory vysoké skrinky - kuchyňa by bola do tvaru G - ten poloostrov by som trochu zmenšil a bolo by to úplne ideálne. Dvere do komory by boli potom súčasťou tých vysokých skriniek...
Odpovedať
xr22 dakujem za nazor. Toto ma tiez napadlo, ze tu pracovnu nedam. Ale kedze, s najvacšou pravdepodobnostou budeme kurit peletkami a pod. bude v technickej miestnosti asi trocha neporiadok, (prach, drevo atd.) tak neviem, či pračka v technickej miestnosti by bola OK..
Odpovedať
My plánujeme krb a v technickej miestnosti by bol určite neporiadok a nejaké naskladnené drevo, ale pretože máme dostatočne veľkú tech. miestnosť, tak ju plánujem akoby predeliť na dve časti :-) a potom do menšej časti dám práčku a sušičku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ester123 pri peletkach urcite pracka nie. Kde budes tie peletky skladovat?
Odpovedať
@msdee no krb by mal byt tiez, a presne drevo v technickej a pod. Osobne by mi nevadila pracka aj v kupelni. Vyrastla som v panelaku, kde bola pracka v kupelke a nejako sa to neodrazilo na mojom zdravi :-D @dulius peletky budu z casti v technickej a zvysok v garazi...ppripadne sa technicka zvacsi, a budu tam. Ale v podstate dispozicne by to mohlo byt, nie?
Odpovedať
Ale áno, teraz aj my máme práčku v kúpeľni, ale z estetického hľadiska... Som detailista a strašne ma to ruší :-D :-D :-D
Odpovedať
@msdee ale zase ma to aj vyhody. Ides sa kupat a hned vsetko spinave hodis do pracky. Nemusis skladovat kose na pradlo a pod. :-D Este ma napadlo, ze by som vymenila hostovsku s kupelkou a tak by sa uzavrela nocna cast...ci?
Odpovedať
@ester123 to by som asi neurobila - vymenit hostovsku s kupelnou, lebo bude navsteva v obyvacke a ostatni ked budu musiet prebiehat z kupelne v pyzame ale nebodaj ak ste zvyknuti naholo :-D
Odpovedať
@zulu19 ale zase hostia nebudu moct prebehovat naholo :-D
Odpovedať
@ester123 osobne som v takom dome bola obývačka je moc Vsunuta do domu, je ako keby vložená v chodbe, veľké mínus pretože v nej bola tma a bola prechodná. Žiaľ asi som ťa nepotešila ale môj názor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?