Pozemok orientovany na juh

Profilova fotka
Ahojte, som rada ze konecne mozem aj j prispiet kedze sme sa konecne rozhybali a zacali pozerat pozemky. Chcem sa opytat, mame moznost kupit pekny pozemok, sirka cca 22metrov, dlzka 47 metrov, ale vstup je z juznej strany 😕 Nemam s tym totizto ziadne skusenosti, jedine co som sa docitala ze na juh ma byt orientovanych najviac okien, ci ma niekto skusenost s takymto pozemkom, a ci sa da vybrat vhodny projekt. Dik za radu 🙂
Odpovedať
@doda2906 Nie ste jedini s takym pozemkom, logicky. Co sa tyka hotovych projektov predsa si mozes pri prezerani prednadstavit filtrovanie aby sa Ti zobrazovali projekty napr. s vchodom , pristupom len na urcite svetov strany. Architektov tiez neni nedostatok, da sa urobit aj individualny projekt. Nie som priaznivec hotovych projektov, ale ked niekomu to staci tak ok.
Odpovedať
@doda2906 my mame vstup na JZ. Tiez podobné rozmery, len o 5 m užší. Kde je váš pozemok? Terasa sa da urobiť z viac strán, je to častokrát výhoda. Ešte nemáme projekt, čakáme na overovanie pozemku a potom sa na to vrhneme.
Odpovedať
@doda2906 Na tú šírku a dĺžku si môžete urobiť vstup kde chcete a na výber budete mať viac než dosť projektov.
Odpovedať
Profilova fotka
@doda2906 To by nemal byť problém. A či sa dá vybrať vhodný projekt? Aj to sa dá. Len záleží z čoho sa vyberá. To čo však vídam u katalógov tu v témach projekt, tak z toho veľmi ťažko. Ako písal snowy66 individuálny projekt by bol dobrým riešením. Záleží na celkovej situácii na pozemku.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za odpovede. Myslim ze na 90%budeme riesit individualny projekt. Chcela som sa uistit ze nekupujeme"macku vo vreci" kedze sa s priatelom tomu vobec nerozumieme.. Preto aj projekt chceme dat navrhnut niekomu v obore :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?