Pozemok 25*26m na bungalov....má niekto taký?

Ahojte! Máme možnosť kúpiť pozemok o výmere - 26m * 25m =650m2. Chceli by ste pravdepodobne tento projekt. Nemáte prosím niekto približnú veľkosť pozemku a domu? Nevieme si totiž dobre predstaviť, či bude dostatok priestoru za domom a okolo domu :( Chceli by sme na pozemku menšiu terasu a bazén...(prípadne malý skleník ) ĎAKUJEM ZA KAŽDÚ RADU!!
Odpovedať
moj nazor...ten dom ma prilis vela priecok. a dverí...az 13 : )
Odpovedať
Stvorcekovy papier a ides :-) @cikitka18
Odpovedať
Doporučujem poschodiačik na tak malý pozemok. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja 24,28 x 28,73 , dosť podobné tvojmu, dom 18x9,60 + terasa 3x6,60 , myslím, že to máš v pohode, choď do toho.
Odpovedať
@pssclient samozrejme, že toľko dverí by sme tam nemali :) máme na ňom malé úpravy :)
Odpovedať
@avantime poschodový domček nechceme, nepáčia sa nám :)
Odpovedať
@topvideo máte dostatok miesta na dvore? máte tam aj niečo iné okrem terasky?? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cikitka18 bude tam iba okrasná záhrada a časom možno jakuza , tu je situácia http://www.modrastrecha.sk/blog/topvi...
Odpovedať
@cikitka18 predpokladam, ze tento projekt je z eurolineslovakia. tak na ich stranke si vies spravit osadenie na pozemok, akz chcete.
Odpovedať
@avantime 650 metrov je tak malý pozemok? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež sme pôvodne mali mať pozemok 900 m2 no neschválili tam výstavbu, tak sme nakoniec kúpili 650 m2 a staviame tam linear 324. Bohato nám ten pozemok postačuje. Samozrejme budeme mať bazén, zrejme si zoberieme ten starý čo máme - priemer 4,57m a taktiež budeme mať aj skleník, bo priateľka má kvetinárstvo
Odpovedať
@stolverka Pre mňa áno, lebo som vyrastal na veľkom takže sila zvyku. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@avantime no ja som vyrastala na 2000 metrovom pozemku a nemyslím si, že 650 m je "tak malý". Kupoval si v dnešnej dome pozemok v tom rozmere v meste alebo pri meste?
Odpovedať
@stolverka Ja som to ešte stihol za dobrú cenu pred 5.5 rokom 5Km od mesta a aj 1 550m2 sa mi máli ;-)
Odpovedať
@avantime jáj tak ty si úplný michalovský mocipán s takou roľou. :-D Šak prikúp. :-N
Odpovedať
@avantime podobne, cokolvek pod 20 arov je male:) @stolverka pozemok 650m2 v meste je velky predovsetkym svojou cenou, ale urcite nie rozlohou. Druha vec je ze ak chce niekto iba maly domcek, terasku, nejaky ten bazen a minizahradku, tak 650m2 je dost na to, aby sa to tam vsetko pomestilo.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial nechces sadit vo velkom zemiacky tak ti to bude bohato stacit :)
Odpovedať
@stolverka Michalovský mocipán chacha až slza vyskočila a asi som si aj cvrkol :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My máme pozemok 863m (33,5x 25cca), dom 13x13 no a teda nezostalo nam za pozemok vela miesta, teda ratali sme že zostane viac :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@cikitka18 ahoj čo to je za projekt ten dom 11,25 x11,25 ?????
Odpovedať
Profilova fotka
@cikitka18 Toto je diskusné fórum, takže poviem si svoj názor, aj keď ste už o čosi vyššie zavrhli poschodový dom. Ak dodržíte nutné odstupy od susedov, tak s Vami vybratým domom zabijete celý pozemok. Za boľševika sa dávali 4 áre, preto sa museli stavať tie poschodové kocky. Podľa mňa - veď sadnite do auta a prevezte sa po developerských štvrtiach - zapracete celú parcelu a pôžitok z rodinného bývania s vlastným pozemkom bude minimalizovaný. Mali by ste zmenšiť pôdorys domu buď tým, že pôjdete na poschodie, alebo tým, že ten dom trochu zjednodušíte, napr. aj takto: http://www.efektivnedomy.eu/dom-8/#! Chce to trochu "vzdušnosti" do života... 8-)
Odpovedať
my mame pozemok 20x33 m a dom 11x14 a nemam pocit, zeby bol zapratany. Stavat bazen na pozemku mne osobne pride zbitocne, pretoze je to len zrut casu apenazi :) Ak sa chceme s rodimou vyblaznit, skocime si do nejakeho aquaparku. Skor si myslim, ze ten pozemok nema velmi dobre proporcie. pomer stran je takmer 1:1. Ak maju ulicnu ciaru 4 m od hranice, dom ma 11,25 tak za domom ostane cca 10m. My mame za domom cca 16 m. Na druhu stranu im ostane pomerne velkorysa plocha na boku domu :). Pochodovy rom by mal rozmere tak okolo 9x9. Az tak vela by neusetrili.
Odpovedať
@cikitka18 Ahoj. Podle data je skoro jisté, že je dávno rozhodnuto. Já bych do toho určitě šel. Místa je dost. :-D :-D :-D
Odpovedať
Pre tých čo sa im zdá malý pozemok...a radia autorovi stavať poschoďak....--------Aký je prosím vás rozdiel - či 650 m2 - 125m2 zastavanej plochy čiže mi ostane 525m2 alebo či tam dám poschoďák 650-80m2 a ostane mi 570m2 ? Veď kúsok rozumu ....či je zastavaná plocha o 7,8% menšia....väčšia z celkovej plochy pozemku...nie je totálne dôležité... A netreba porovnávat niekdajšie pozemky a terajšie....niekedy boli pozemky 10 - 12 m široké - na toto - skutočne bungalov s rozumne rozmiestnením okien - nejde.....stavali sa dlhé slíže ...Dnes sú pozemky diametrálne iné - malé - ale s dostatočnou šírkou - a je úplne jedno aký dom človek na ňom postaví - cenovo to je porovnateľné - zemiaky pestovať nebude pravdepodobne ani na 570 m2 ani na 525m2....( a ak tak to jedno vedierko rodina oželie ) - takže ide skôr o preferencie rodiny ..
Odpovedať
a aky dom na pozemok rozmerov 18m x 33m?
Odpovedať
@bromid Aký-koľvek so šírkou max 11m :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?