Povolenie vjazdu príslušným cestným orgánom

Profilova fotka
Ahojte, neviem, ci uz existuje tato alebo podobna tema, no potrebujem to zistit urgentne, tak preto vytvaram novu diskusiu. (Ak by ste natrafili na takuto temu, kludne mi poslite link) Kancelaria, ktora nam robila projekt chce, aby sme dolozili "povolenie vjazdu prislusnym cestnym spravnym organom"; nasla som ziadost na nete, ktora obsahuje - okrem ineho - aj tieto prilohy, a prave s tymto by som potrebovala poradit: - situacia sirsich vztahov - toto ma byt nejaka mapa? kde ju zozeniem? - podorysna situacia v mierke 1:200 so zakreslenim navrhovaneho vjazdu - odkial mozem ziskat takyto dokument? - suhlas dopravneho inspektoratu - musime on poziadat my (ako fyzicka osoba), alebo stavebna spolocnost, kt. nam robi projekt? - dalsie doklady, ktore vyplynu z povahy podanie pre rozhodnutie - ake dalsie doklady? Vopred dakujem za vsetky odpovede! :)
Odpovedať
Profilova fotka
To som nejako neriesila, pretoze sa to taha uz niekolko mesiacov...vzdy nam "nieco chyba" :D Tak po obdrzani emailu som hned zistovala tieto veci na nete, no zasekla som sa... Ale asi mas pravdu, budu nam musiet pomoct asi oni?!
Odpovedať
Ahoj, aj my sme to museli riesit. Situaciu by Ti mal spravit projektant, mal by tam byt zakresleny vjazd z komunikacie a u nas museli byt zakreslene aj parkovacie miesta na pozemku. Tak isto by tam mal byt aj rez tychto spevnenych ploch, aby bolo vidiet kam z nich odtecie voda, pripadne vsiakne do zeme. Ked sme toto mali, dali sme si ziadost na inspektorat, tam chceli LV, tento projekt a to je tusim vsetko. Oni nam ten suhlas dali a potom s tym vsetkym sme isli na nas stavebny urad, kde sme zase dali ziadost o povolenie vjazdu z verejnej komunikacie (bola to presne rovnaka ziadost aku sme davali na inspektorat, len tam bola zmenena adresa).
Odpovedať
Profilova fotka
Hlasim sa opat:) horespomenuty "problem" uz mame vyrieseny, teraz nam ale chyba posledna vec. Potrebujeme podat pisomnu ziadost na miestny urad (ktora nasledne pojde do komisii a miestneho zastupitelstva; posledne zasadnutie bude 20/6 !!!). Tato ziadost ma byt predmetom zmluvy o zriadení vecného bremena /vodovodná prípojka, elektrická prípojka/. Chcem sa spytat, ci nemate nahodou nejaky dobry priklad takejto ziadosti, aby nam to cim skor schvalili? Po 20. juni vraj na urade budu letne prazdniny a nechceme cakat do septembra :( Dakujem!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?