Potrebujeme nový projekt na kúrenie?

Prosim poradte mi. Chceme ist robit kurenie, avsak v projektovej dokumentacii mame projekt kurenia, ale nie na plyn, ake chceme robit. Je tam projekt na kurenie na tepelne cerpadlo. Potrebujem asi vybavit novy projekt, ze? A co potom s tym projektom? dava sa to niekam, napr. na obecny urad alebo tak? Dakujem, velmi mi pomozete. Hadam som to jasne napisala :-N Proste my chceme kurit plynovym kotlom a nie tepelnym cerpadlom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
projekt kúrenia zostane, len časť, kde je zdroj sa zmení, to zvládnu montéri, potrebujete projekt plynofikácie.Pokiaľ máte stavebné povolenie, s projektom plynu požiadate stavebný úrad o zmenu.
Odpovedať
presnejšie projekt pripojovacieho plynovodu (ak tam žiaden nie je) potom projekt plynového odberného zariadenia a žiadať budete zmenu stavby pred dokončením s poplatkom 100Ečiek. Ak by vám chcel projektant prekresľovať aj kúrenie tam si myslím, že to stačí uviesť v pôvodnom projekte kúrenia, tiež aj komín len naznačíte a budete mať porealizačný projekt :-) a k pripojeniu odberného miesta si pripravte revíznu správu.
Odpovedať
@jan45 @zeldom Velmi pekne vam dakujem. Takze ak som spravne pochopila.. teraz musime dat spravit projekt plynovej pripojky (potrebujeme ho aj kvoli plynarnam), a potom mozme normalne zacat robit kurenie? A potom teda podame na stavebny urad ziadost o zmenu stavby pred jej dokoncenim? A k ziadosti pripojime projekt plynovej pripojky? Velmi vam dakujem, ja sa v tomto absolutne nevyznam :-(
Odpovedať
presne tak, ale kurenie už môžete robiť, nemusíte čakať za projektom, nie je pravdepodobné, že by vás nenapojili, nie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?