Posúdenie projektu.

Prosím o posúdenie návrhu. Vstup je JV. Viem, že orientácia izieb nie je ideálna, ale chceme mať výhľad na Tatry. Ďakujem. :)
Odpovedať
Ja nemam ziadne vyhrady, podla mna to mate dobre podelene, co sa tyka dennej a nocnej casti a teda ta orientacia je ospravedlnena vyhladom na tatry :)
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi pekný projekt! Obrovské izby! 👍🏼
Odpovedať
Profilova fotka
Pekny projekt, ma to vsetko co ma mat, velkost izieb je super, spalnu dolu kvitujem, nemam vobec vyhrady, parada ;-)
Odpovedať
Ja len taka prakticka vec z mojho pohladu. Vzhladom na pocet izieb asi bude byvat v dome vela ludi. Ja by som dala zachody radsej samostatne mimo kupelne, aby ste nemali v case rannej spicky problem... Dalej zo vstupnej chodby by som nechcela dvere do pračovne, aby som nechodila cez spinavy priestor, kde sa prezuva, ked potrebujem oprat pradlo. Ale toto sa nie vzdy da. A posunula by som priecku vstupnej haly blizsie ku dveram do kupelne. Za vstupnou halou je zbytocne velka chodba, ktoru asi nijako nevyuzijete a vo vstupnej hale by ste mali viac priestoru na manevrovanie aj na ulozne priestory.
Odpovedať
na tak velky dom mi zadverie pride male a technicku by som mozno dala vstup z kupelne, ale to len mozno . inak fajn :) a suhlasim ze aj samostatne wc by sa hodilo
Odpovedať
@meja3 Sme styria takmer uz vsetci dospeli. Doteraz sme mali jedno wc a nejako sme to zvladali tak snad to s dvomi aj ked spolu s kupelnou nebude vacsi problem. Ale este mozme na poschodi porozmyslat, tam by sa to dalo. Ta priecka s halou je celkom fajn napad. A s tou prackou hmmm dole uz inde velmi nevojde a dat ju na poschodie to asi nie. Dakujem za nazor. :-)
Odpovedať
to je final projekt? ci nejaky nastrel? co sa tyka dispozicie, v pohode, ak vam vyhovuje, co sa tyka samotneho projektu - okotovane okna na vynasacej ciare poznamky som este nevidel a vyska parapetov nikde, to je prve, co mi udrelo do oci ;-) netusim, ako to ti majstri svetla na stavbe postavia podla nakresleneho RJ = rekuperacna jednotka? PK = plynovy kotol?
Odpovedať
@sgi320 je to zatiaľ návrh. Áno, RJ - rekuperačná jednotka, PK - plynový kotol.
Odpovedať
Celkom pekne, suhlasim so zvacsenim zadveria. Mne sa nepaci riesenie kuchyne, spajzu by som zvacsila po obvodovu stenu a odvetrat okienkom (+denne svetlo), ta linka je dost velka. Tak ako je to teraz sa mi zda dost nesikovne chodit do chladnicky okolo toho rohu ( napr z obyvacky pre chladeny napoj). Okno na linku by som dala len na celnu stenu (JV), to druhe je na JZ - najteplejsia strana pre kuchynu nevhodna a na tu stenu mozes dat skrinky
Odpovedať
Pracku urcite k spalniam,budesbehat horedoel s pradlom. Tiez sme to tak mali, a potom .prerabali hore aj dole. S tym wc je tot tak,jasne ze ste prezili v byte s jednym,ale dom si vyberas stavias pre seba,tak preco nie komfortne. Hlavne dole,koly navstevam sa hodi samostatne wc,uzaj preto ze ste uzako pises dospely.
Odpovedať
@atlaska zase keď je práčka vedľa spalne, alebo izby, tak neskoré večerné a nočné pranie musíš vylúčiť, keď pračka perie dosť ju počuť.. pre kľudný spánok pračku radšej v dennej časti :)
Odpovedať
@adamlu S tým zväčšením zádveria súhlasíme. So špajzou zatiaľ bojujeme. Tiež zvažujeme riešenie, ktoré ste navrhli. Dobrá poznámka ohľadom okna a skriniek. Ďakujem. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@atlaska Horné wc zvažujeme oddelene, ale spodné neviem kde by sme umiestnili. V prvom návrhu bolo pod schodmi, ale to sme zamietli.
Odpovedať
@1silvusa my mame pod schodami a aj umyvadlo
Odpovedať
@janetbla a neperiem ked spime, davam hned pradlo do susicky. Ani nenechavam do rana v pracke mokre pradlo. Urcite lepsie ako nosit pradlo hore dole.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?