Postupnost - bungalov

Zdravim, Viete ma prosim niekto poradit alebo odkazat na link ako postupovat pri stavbe bungalovu? Zaklady Mury Strecha Okna .... (co by malo nasledovat dalej, aby stavba mala co najhladsi priebeh?) Vdaka.
Odpovedať
@fanatiko toto by ti mal povedať stavebný dozor na stavbe :)
Odpovedať
@fanatiko Protože mám vazníky a budou sdk podhledy, tak následovalo zateplení stropu a natažení parotěsné folie. Následně vyzdění příček. Rozvody vody a odpady. Nyní děláme rozvody elektřiny a následovat budou omítky. Potom zateplení podlahy, namotání podlahovky a betonové podlahy. Potom budou následovat stropy. Nezapomenout na hydroizolaci desky. Napřed jsem udělal pod obvodovými zdmi, následně pod příčkami a v místnostech, kde vedla kanalizace a voda a zbytek budu pokládat po omítkách.
Odpovedať
no my sme dali okna,potom sme tahali elektriku,odpady a priprava na kurenie,podasie sme zabednili,omietky (kedze zacala zima,vonku sa nedalo pokracovat),krb, zacali sme izolovat podkrovie a sadrokartonom sme znizili strop (no my sme len v kupelke a wc dali), teraz zaciname izolovanim zakladovej dosky (penetracia,ipa,polystyren) a medzitym vonku uz sa stierkuje cokel a budu sa robit schody; potom kurenie,potery a potom uz sa zacne vnutro zariadovat...dufam,ze som na nic v postupe nezabudla a pomoze ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?