Postup pri kompletnej rekonstrukcii bytu

Ahojte, chceli by sme si ciastocne svojpomocne a ciastocne so znamymi dat kompletne zrekonstruovat 3izbovy byt a chcem sa uistit na presnom postupe jednotlivych prac. Jedine co v tom byte uz urobene je su plastove okna. Viete mi prosim dat vas nazor na doleuvedene poradie resp. co v nom chyba. Dakujem :-) 1. Priprava projektu (stavebne povolenie, statik atd…) 2. Vypratanie bytu 3. Vyrezavanie otvoru do panelu a odvoz sute 4. Vyburanie povodneho bytoveho jadra a odvoz sute 5. Postavenie novych murovanych priecok 6. Zarovnanie dverovych otvorov 7. Realizacia vodoinstalacnych rozvodov 8. Realizacia elektroinstalacnych rozvodov 9. Prisposobenie odvetravania pre umiestnenie ventilatora a digestor v kuchyni 10. Penetracia 11. Povrchove upravy stien: omietky, stierky, stropy (ppd.hydroizolacne a protiplesnove natery v kupelni) 12. Bezpecnostne dvere 13. Nivelizacia 14. Podlahy, obklady, dlazba 15. Maliarenske a natieracske prace 16. Montaz kuchynskej linky 17. Montaz sanity 18. Interierove dvere 19. Vstavane skrine 20. Nabytok 21. Stahovanie 22. Stastne byvanie 8-) :-D
Odpovedať
bezpecnostne dvere skor ako omietky v chodbe
Odpovedať
este radiatory
Odpovedať
kuracinarez dikes za radiatory :-) uplne sme na nich zabudli :-D . V ktorej casti, hned po vodoinstalacii? a tie dvere, najprv teda bod 12 az tak 10 a 11 inak je ten postup OK?
Odpovedať
@heronka22 najprv omietky a az potom radiatory a vchodove dvere pred omietkami,lebo pri vyberani starej zarubne a montazi novej urcite poskodia omietky :-)
Odpovedať
@kuracinarez dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@heronka22 radiatory aj pred omietkami, v zavislosti ze ci len budete menit, alebo bude treba aj nieco prisposobovat napriklad autogenom :)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?