Poschodovy rodinny dom

Prosim vas dajte mi typ na nejaky pekny moderny poschodovy dom. Chceli by sme na prízemí jednu spalnu a na poschodi 3. Pozemok mame 23x27 m. Vsade som hladala ale nejako ma nic neoslovilo. Dakujem
Odpovedať
@zunki ak niekde nic nie je s cim by si bola spokojna, treba ist cestou individualneho navrhu RD.
Odpovedať
Profilova fotka
@zunki Neviem aký máš vkus ak by to bolo niekde na dedinu mne by sa páčilo niečo také ale neviem čo by to urobilo na vašom pozemku. http://www.archdaily.com/117379/famil...
Odpovedať
@zunki Ahoj skus pozriet extradom.pl je tam strasne vela projektov, ake len chces. Ja som si vybral moj na polskom archone + nejake zmeny.
Odpovedať
Profilova fotka
Za mna urcite toto: http://www.satris.sk/linear-327/?lang=de
Odpovedať
@nicicka a prave ten by som ja brala vsetkymi desiatimi :-)
Odpovedať
@martosko. Dakujem ale toto je presne typ pochdobejo domu co sa mi bobev nepaci. Mala som predstavu modernejsieho domu moxmo s rovnou strechou.
Odpovedať
@nicicka. Wau tat toto je asi zatial najkrasi poschodovy ako som videla. Dakujem za tip
Odpovedať
Profilova fotka
@zunki @zita19 Hej je uzasny, nam ho ale velkost pozemku neodvolil stavat :-(
Odpovedať
@nicicka toto je dokonale http://bydleni.idnes.cz/rodinny-dum-v...
Odpovedať
Profilova fotka
Tento sa mne paci: http://www.nedatelier.sk/katalog/nizk... Sa vyhrali s presahmi kvoli tieneniu, parada
Odpovedať
Ako ze si nic nenasla. podla mna je kopec projektov na nete z ktorych sa da v pohode vybrat. Len si na to treba najst cas. lebo vies aky si vyberies taky budes mat. Bolo by fajn ak by si upresnila a okrem toho ze ma byt poschodovy ako by mal vyzerat. Rovna strecha sedlova pocet miestnosti ci bude v meste alebo na dedine. Je toho kopec co ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zunki ahoj.....Máme skoro rovnaký pozemok 8-) Kuk môj album......Je tam aj pôdorys :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zunki My staviame tento http://topdomy.cz/haas-fertigbau-jubi... ale bez garaze a pristresku. Tiez sme nevedeli najst nic normalne, toto je pekny vzdusny a svetly dom.
Odpovedať

Odpovedať
Fú ten je parádny. No zaujímala by ma aj kalkulácia, keďže si myslím, že to bude drahší dom. Ale hrozne sa mi páči tá kombinácia dreva na fasáde. Teraz je to v celku v móde no isto sa bude treba oň aj nejako si špeciálne postarať. To v zadu je asi prístrešok na auto, že? Ale vydarený projekt. Ešte by ma zaujímal pôdorys jednotlivých podlaží.
Odpovedať
@vackoo. Ved to, ze mame aj ja aj muz tolko v robote ze ani nestihame riadne hladat. A tu ste vsetci uz v tom zabehani tak manapadlo ze napisem. Bude to dom v meste. Mne sa paci rovna strecha a muzovi sedlova. Vraj je lepsia a lacnejsia. Chceme mat schody niekde v obyvacke.. Pacia sa nam take v priestore. Dakujem za kazdu radu
Odpovedať
mal by aj zapadnut, aspon trochu do ulice.. nech nevytrcate... keby je to posledny dom v ulici, kludne aj mohutny zamok, kedze by ohranicoval ulicu napr :) my mame tiez kapanek vysoky, ale nepomozem si - 20cm podlaha, rekuperacia 15cm, 60cm strop.. to proste nejde znizit do 4 metrov, leda ze by to bol bungalov, a na to zas nie je dost pozemku. cize obcas je to naozaj uplne neriesitelne, neskombinovatelne. nech sa clovek snazi akokolvek. pricom izby nemame velke, skoda ze som nepotiahol o 1 meter obyvacku, ziskala by 4m2 co by bol super bonus a nikomu neublizilo. cize dom na foto, OK, ale treba si ho predstavit PRESNE na danej lokalite. dom co napr niless poslal je super, ale pozrite sa na ten pozemok, ved to su 2 futbalove stadiony.. aleo je to 500m daleky les? neviem.. ale medzi inymi domami by mozno vyzeral inak. pokial by boli vyrazne mensie. ale tak... s tym clovek nepohne, kedze pozemkov je velmi malo. samozrejme, je pekny, tiez sa mi paci.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?