Poraďte projekt so štyrmi izbami

Viete mi niekto poradiť nejaký dobrý projekt na dom so 4izbami (vratane obývačky). Pozemok ma šíirku 14 m a dlhý je dosť. Ulica je zo severnej strany ,tam by som chcela dať garaž, ktorá by bola spojená s domom. Susedia zatial nie sú.
Odpovedať
@ollynda neviem či niečo take by sa ti pačilo pozri moj fotoblok, popripade pošlem naš podorys domu ak chceš
Odpovedať
Profilova fotka
@ollynda ak moze byt siroky dom 10m, tak jednoznacne bungalov 333 :)
Odpovedať
bungalov je dobre rieseny,len kde dam garaz. Oplti sa davat garaz do zeme pod dom?
Odpovedať
Profilova fotka
@ollynda pozri si projekt 333+G to je verzia aj s garazov, do zeme mozno ano, ale zase zalezi od podlozia, spodnj vody, ale vsetko sa da zvladnut :)
Odpovedať
@jiri_m práve takéto otočenie garáže mi nevyhovuje :-(
Odpovedať
@ollynda myslim si ze garaz pod dom na rovinatom terene nie je najvhodnejsie riesenie, potom by som uvazoval o poschodovom dome a garaz pristupnu po rovine na 1NP
Odpovedať
@jiri_m aj my ho staviame ;-) mame aj verziu s garazou aj terasou
Odpovedať
Profilova fotka
@ollynda prijektant ti pressa moze garaz otocit podla tvojich poziadaviek, nemyslim si ze by v tom mal byt problem. Aby Ti vchod do garaze vyhovoval.. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1987 Ahoj my mame len terasu, bez garaze, bude casom len pristresok na auto pri dome. Ale tomu domceku sa neda nic vytknut :)
Odpovedať
@jiri_m my ho mame v miernom svahu.. jedine co lutujem, ze sme ho nepodpivnicili viac. mame len terasu podpivnicenu.. ale zas to by boli dalsie vydaje naviac.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1987 aj my sme rozmyslali nad alternativou ze podpivnicime terasu len neviem ako by sme to mali so spodnou vodou, kedze sme velmi blizko Lipt. Mary a spodna voda tam urcite bude, ale aj cenovo by ma to zaujimalo. Nemate vyratany rozdiel medzi norn´malnou a podpivnicenou terasou?
Odpovedať
laguna 422 od Promiprokektu a garaz pred dom
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jiri_m no u nas rozdiel nie je ziaden. lebo mame na zadnej strane 7 radov DT .. kukni v albume, a platnu tam v pivnici nemame, lebo to bude len na zeleninu a ovocie.. cize tam mame 20 m4 a na spodku je len makadam vysypany a odovdnena.. investicia budu len dvere, ktore si aj tak sami urobime, lebo su mensie ako sa predavaju...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?