Poradíte s projektom ohľadom kuchyne a obývačky?

Ahojte neviem sa rozhodnut staviame domcek a v projekte mam nevrhnute na prizemi kuchynu s obyvackou ale ma to rozlohu len 24m štvor.a je tam este jedna samostatna izba....Moj stavbyveduci mi navrhol ci nechcem mat kuchynu v tej izbe aby som mala velku obyvacku ako by ste to riesili vy?Hore mam tri izby a teraz neviem lebo teoreticky pridem o jednu obyvaciu miestnost ked tam dam kuchynu....ako by ste to riesili???
Odpovedať
Profilova fotka
tak ukaz ten projekt... :-) treba vidiet
Odpovedať
Profilova fotka
24 m2 na kuchynu a obyvacku je velmi velmi malo.....takze by som zrusila izbu.......
Odpovedať
Profilova fotka
Ono tezko radit - 24m je pro me hrozne malo - my mame 30m a to je jen obyvak s jidelnou + kuchyn dalsich 12m , ale na druhou stranu pokoj v prizemi je pro me take dulezity. Takze zalezi jake mate priority, kolik je vas doma. Jezdi k vam navstevy? Spi u vas navstevy?kdyz s zlomis nohu, vylezes do patra?
Odpovedať
Nooooo, ja by som určite obývačku nespájala s kuchyňou, pretože po čase zistíš, že ten smrad zo všetkého vareného máš všade a keď robíš kávu návšteve, alebo varíš, či ideš niečo mixovať, alebo niekedy stačí len mikrovlnku zapnúť, tak nikto nič nepočuje- ani hostia medzi sebou a ani ty v kuchyni..... Ja to tak mám a už nikdy v živote!!!! Teraz budeme mať miminko a už sa neviem dočkať toho ako budem mixovať kašičky, zohrievať mlieko a to všetko bude počuť do obývačky k manželovy a návšteve.... :( nedomyslela som- je to moderné, ale nepraktické.... a 24m2 to je veeeeeeeeeeeelmi málo, to by som v žiadnom prípade nenechala takto..... naša obývačka má 24 a kuchyňa ma 10..... takže neviem neviem..... ale verím že to nejak zvládneš a domyslíš a bude to úplne podľa tvojich predstáv......
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?