Poprosím o názor na náš projekt

Poprosím o vaše postrehy k nášmu projektu...ďakujem
Odpovedať
Tak tento projekt musim skutocne pochvalit je to super riesene paci sa mi satnik v hlavnej spalni mozno by bolo dobre mat aj samostatne wc, paci sa mi komora vedla kuchyne, este by ma zaujimalo kam vedie to schodisko. Myslim si ze sa vam tam bude dobre zit, je to prakticke. :-)
Odpovedať
Aj mne sa to velmi paaaci 😉 len mozno tu stenu medzi jedalnou a obyvackou by som nedala...ak musi byt kvoli statike tak ok. 👍
Odpovedať
Profilova fotka
nedavala by som stenu medzi jedalen a obyvku . vznikne viac miesta na sedenie, ale to je len detailik, ktory sa riesi s ohladom na vkus.. co ma zaujalo je stena v spalni oddelujuca spalnu a satnik... takto sa budu otvarat dvere? viem si predastavit ze idem rano zo satnika a dostanem dverami ranu do nosa :-D :-D vymysliet teda nejako inakšie ten kusok steny za mna postreh :-) :-)
Odpovedať
@dadka343 Na prvý kukuč to vyzerá dobre a logicky usporiadané, aj keď vzhľadom na svetové strany by som ja osobne celý dom o 90° pootočila smerom doľava, aby detské izby mali aj nejaké slniečko v zime a kuchyňa ho mala trošku menej (tam je počas prípravy jedla dosť teplo aj bez neho). Kde je technická miestnosť (v pivnici)? Tam vedie to schodisko, či na povalu? Inak je to naozaj pekný, čistý pôdorys, domyslený do detailov ;-)
Odpovedať
Schodisko vedie do pivnice a stena medzi kuchynou a obyvackou tam musi byt kvoli statike. :-)
Odpovedať
@yasna v detskych izbach bude aj v zime slnko.... len je to na projekte zle nakreslene :-| Technická bude v pivnici, tam vedie schodisko.
Odpovedať
Mozno by nebolo zle premiestnit komin medzi obyvacku a jedalen kde mate tu podpornu stenu a vybudovat si tam krb. Mi mame krb a vyhreje nam to celu dennu cast.
Odpovedať
Ja by som zrusila ten vyklenok v tej detskej izbe a mur zarovnala. Pri stavbe to budete mat potom ovela jednoduchsie. Inak pekny projektik.
Odpovedať
@dadka343 po dlhšom čase zase jeden perfektný a praktický projekt. Len sedačku v obývačke by som otočil tak, aby z nej bol výhľad do záhrady. Inak palec hore :-)
Odpovedať
@silvester4 bolo by to síce lepšie to zrušil ale predpokladám že ho tam dali aby vyrovnali stratu veľkosti ktorú spôsobuje to vybratie na vstupné dvere do izieb. Mne sa to páči je to praktické. Jedine ešte dáku piecku do obývačky a už tam nič nechýba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?