Poprosim komentare k tomuto podorysu

rada si vypocujem vase dotazy a postrehy, ci dobre ci zle, je to laguna 34 z promiprojektu. pozemok mame 19 x50 a vzadu potocik, ticha oblast, orietnacia pozemku je spredu vychod. dakujem a ak nahadou niekto stavia alebo uvazuje staviat dajte vediet. 8-) 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sayana12 Super projekt, tento sa mi fakt páči. ;-) Idete teda presne podľa neho, bez úprav? Nám sa ale hodí viac projekt do L. Ale podobný štýl, niečo medzi kockou a klasickým domom. ;-)
Odpovedať
@jaruska8 no nie sme este rozhodnuti, proste hladame :-) vy mate odkial projekt? aj L kove domy sa mi pacia. :-)
Odpovedať
V pohode projekt, ale ja osobne by som chcela mať zo spálne vstup do záhrady na trávičku poprípade na terasu :) Ale v tomto prípade by ste mali rodičovskú izbu pri detskej... takže ee :)
Odpovedať
Profilova fotka
Výborne riešený. V podstate nemám čo vytknúť možno až na vzdialenosť z kuchyne do obývačky a na ten typ pozemku to budete mať super. Prajem veľa šťastia. P.
Odpovedať
výborne riešené....ja iba dvere z obyvky do sp. časti posuvné.....páči sa mi....
Odpovedať
Profilova fotka
tiež som za spálňu pri terase, aby sme nerušili deti, keď budeme vonku do noci klábosiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mne sa to celkom páči. Akurát si myslím, že zo zádveria by som ešte asi rada vstúpila skôr na chodbu ako priamo do kuchyne, resp. obývačky. Pôdorys a počet izieb je dobrý, akurát ja by som sa ešte pohrala s dispozíciou. ;-)
Odpovedať
@sayana12 projekt ok, orientacia Uz menej. Na juh len jedno okno. Zapadna strana, kde Je obyvacka a 2 izby budu v lete velmi prehriate. Ak máte alebo budete mať malé deti a izba bude na západ, dieta keď pojde o 20 hodine spat tak bude mať v izbe slnecno a prehriato. Potom treba zvolit dobre a kvalitné tienenie. Ale možno o tomto viete a moja poznamka nieje na mieste :-)
Odpovedať
Ja by som mala problem so zariadovanim kuchyne, dala by som okno na druhu stranu aby cela ta stena, kde je teraz okno, mohla byt s vysokymi skrinami. Plus vzdialenost z kuchyne na terasu je dost velka. A este neviem, ci je prave idealne mat technicku miestnost hned vedla spalne.
Odpovedať
@dbe to je pravda. zvolime asi individualny projekt, pretoze nic nepasuje uplne na 100, mame vstup na vychod , zaharada na zapad, vzadu nam tecie potocik, a nie som schopna nast nieco co nam sadne ako uliate... ach 8-) 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
@pallacinka praveze chcem vidiet do ulice, preto volim okno do cesty..
Odpovedať
@sayana12 Ok, kazdy mame ine priority- vyhlad od ulice z kuchyne je urcite super ale radsej by som mala prakticku a krasnu kuchynu bez neho :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja by som najradsej nemal kuchynu hned za zadverim a garaz pri izbe..ale 100 ludi 100 chuti.. :-)
Odpovedať
aj my sa rozhodujeme medzi týmto a domom od aphaus Dahu. Tiež máme vchod na V stranu. Ale ako mínus na tomto dome vidíme úzka kuchyňa a ďaleko od terasy. Rada by som mala kuchyňu pri terase, vzhľadom na ušetrené kilometre. A tiež nám tam chýba technická miestnosť alebo šatník alebo niečo na uskladňovanie sezónnych vecí, napr. lyže, kufre a pod. Skús pozrieť ten Dahu, páči sa nám na tom aj tá zavetraná terasa zo severnej strany, technická miestnosť, hosťovská a oddelené detské izby od spálni, čo oceníš keď sú deti väčšie, a nebodaj hlučné ako naše ;-)
Odpovedať
@sayana12 presne viem o čom hovoríš, my hladáme už od septembra a už som sa v tom tak zamotala, že ani sama neviem čo chcem
Odpovedať
@nelimatej ten dahu nema garaz a je moc komplikovany, chceme sa zmestit do 80 000 tis.e. tak asi tak. x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
@sayana12 tak potom hej
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?