Pomoc pri navrhnuti kupelky

Zdravim, finalizujem projekt a potreboval by som poradit s rozlozenim sanity a technologie. technicka miestnost 110, kupelka 109, sauna 108. Mam prvotny nastrel, pricom si te este neviem tak dobre predstavit, ako ti co to uz maju za sebou ;-) Jedna sa mi o vyuzitie priestoru, funkcnost a jednoduchost zaroven, teda ak to pojde sklbit.
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba do kúpeľne by som asi nedávala dvojité umývadlo. Je to pre mňa zbytočné :-) Čo sa týka vane tak tam by som skôr išla asi do rohovej, tá by tam skvelo zapadla a tým pádom by tam zostalo ešte miesto na nejakú skrinku na uteráky ;-)
Odpovedať
diky za nazor, ono rohova vana je podla mna najmenej prakticka :-) Zabera vela miesta, vela vody a ani sa v nej nevystries :-( sme 4 tak preto to dvojite umyvadlo i ked mi syn povedal, ze kde ma on vlastne :-) Zachod v kupelke je vratane bidetu, oproti nemu je pracka. V technickej je repuperacia v rohu a pod nou rozvod podlahoveho kurenia.
Odpovedať
Pracka vam nevojde do technickej? K WC dajte bidetove sprsky, oceni kazda zena a chlap casom... Rohova vana urcite nie, je to neprakticka opacha. Miesto dvojiteho umyvadla by som dala dlhy pult a nan umiestnila dve umyvadla na dosku. Aj budu odkladacie priestory, aj viac miesta pre zivot. A mozno aj pracky by vosla pod pult. Este mi tak napada, ze ten murik v sprchaci ti do okna zasahuje, Ci to bude prakricke.
Odpovedať
Dakujem uz som sa nad tym znova zamyslel a tu je verzia c. xy :-) Lepsie som vyuzil hlavne priestor v saune, kde som na ziadost zeny supol este jednu posuvnu skrinu, lebo povodne to mal byt satnik, len ja som chcel normalny sprchac a ked uz tak uz infra saunu :-) Poloha dveri i okien sa bude menit na zaklade murikov, to je iste. WC v kupelke je kombinovane s bidetom pre setrenie priestoru samozrejme. Technicku si chcem nechat pre pripad dalsich systemov do buducna, pricom v kupelke do rohu zatial neviem co dat :-) Dvoj umyvadlo tam je len koli predstave, nie je to samozrejme vizualizacia, ale koli odpadom a pripojkam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?