Podpivniceny bungalov

Dobrý večer, chcem sa spýtat mate niekto bungalov dolu svahom? A podpivničený alebo obyvané pivnice? Potrebovala by som inširaciu :-) dakujem velmi by mi to pomohlo
Odpovedať
Tak dom sice nemam ale myslim ze inspiracii na nete najdes dostatok. Aj mas nejaku predstavu co sa tyka vzhladu, poctu miestnosti.. A podpivnicenie chces vyuzivat ako? Len ako pivnicu alebo ako garaz? No myslim ze si mozes vybrat bungalov aky kolvek lebo pivnica je variabilna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@albusa Tak podpivničený bungalov už nebude bungalov ale poschodový či budú dole izby alebo len pivnice, čiže hľadaj poschodové domy vo svahu alebo len domy vo svahu a inšpirácie sa nájdu.
Odpovedať
Profilova fotka
@martosko až teraz mi došlo, že máš s tým poschodovým domom pravdu. Predsa len to už nie je jedno poschodie ale dve. Bungalovy mávajú skôr garáže a vedľajšie domčeky a nie pivnice. No každý si to nazve ako chce. Ak by sa jej aj páčil projekt bungalovu však nie je problém dokresliť na spodok pivnicu nie :-)
Odpovedať
Toto je nas "bungalov" vo svahu. Pivnice sme uz kupili aj s pozemkom ;)
Odpovedať
Ahoj, aj my ideme stavať do svahu dom. Zo začiatku som si to vôbec nevedela predstaviť ako bude dom vyzerať vo svahu ale dom sme si "sami" navrhovali myslím rozloženie miestností a architekt nám to už upresnil ale aj tak tam chcem nejaké zmeny. Na internete som veľa hľadala ale nič takého čo by sa mi páčilo vždy mali naopak pozemok záhrada dolu svahom. :-)
Odpovedať
@mima_vanes presne ani ja som nenašla veľa toho že zahrada pod svahom, ale dali sme si dva dni dozadu navrh architektovy ako si to predstavujeme, o par dnu budeme mať arch.studio tak potom mozem paslať...my sme sa rozhodli pre 3 izby,kupelnu hore(tam budu aj vchodove dvere) a obyvačku,kuchynu,kotolnu,pracovnu,wc dolu - z obyvacky a kuchyne v chod rovno na zahradu
Odpovedať
@albusa
Odpovedať
Ok super posli budem rada... ked pofotim nase poslem aj ja tebe ale 3D návrh nemame :-(
Odpovedať
@cveno skoro ako my budeme mat len nad garazou mame balkon (mliecne sklo) a terasu mame vzadu za domom ....v projekte nam navrhol architekt dve garaze ale sme sa rozhodli pre jednu a teraz vidim ze sme sa dobre rozhodli je to velmi pekne ...dakujem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@cveno ahoj, mozem vidiet podorys tvojho 3d navrhu domu, kde je garaz pod domom? Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@mima_vanes dobrý deň, a máte aj nejaké fotky? 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
zdravim najdu sa foto ako ste si dokoncili domceky vo svahu?? ... dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?