Podpivničenie domu, ak nie je v projekte

Ahojte, potrebujem poradit ohladom podpivnicenia bungalovu. V orig. projekte co sme si vybrali nie je podpivnicenie....ak by sme to chceli, musi to zmenit firma ako zmenu v projekte alebo ako sa to rieši? dakujem za rady :-)
Odpovedať
My sme pri kúpe katalógového projektu povedali projektantovi, že chceme robiť podpivničenie. Tak nám bez problémov spolu s projektom zaslal tlačivo, niečo v zmysle: súhlasím s podpivničením RD..... projekt musí byť vyhotovený autorizovanou osobou....podpis, pečiatka a hotovo. Projekt na pivnice nám potom nakreslil jeden projektant od nás (už podľa skutočného stavu pivníc :D, keď boli hotové - potrebovali sme to k hypotéke do znaleckého posudku, inak by sme to asi dávali až ku kolaudácii.
Odpovedať
Profilova fotka
ak sa smiem spytat kolko vas stalo dorobenie suterenu?problem je,ze sa meni aj podorys prizemia dtto vonkajsie pohlady.cez zmenu stavby sa toto tazko pretlaci.bude sa to musiet riesit ako dodatocne stav.pov.a tak sa pytam,ci nie je mudrejsie ratat so suterenom uz v projekte a nie nieco kupit a hned prerabat.aspon u nas mam staku skusenost.treba zmenit statiku poziarnu ochranu a elektroinstalaciu.
Odpovedať
@adinkaa my sme tiez mali prolekt kupeny bez pivnice a dali sme si dorobit pivnicu pod pol domom. musi to byt zaprojektovane.
Odpovedať
Profilova fotka
projekt na to musi byt to je jasne.ale kolko vas to stalo?mimo projektu domu?dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?