Pôdorys - zmeny

Čaute, rozhodujeme sa, či dať priečku z predsiene do obývačky preč a nechať vstup do obývačky otvorený alebo ju nechať aj s posuvnými dverami. Prípadne máte njaké tipy ako to spraviť inak?
Odpovedať
Vyriesil by som to posuvnymi dverami. Tak ich mas asi aj zakreslene v projekte, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@henyka86 Náš predchádzajúci dom nemal zádverie. Keď niekto otvoril v zime dvere, tak nám v obývačke príšerne ťahalo na kríže. To bolo jednoducho cítiť. Určite je to lepšie s možnosťou odseparovania napr. posuvnými dverami. Aj kď ja osobne by som dal klasické dvere na pántoch. ;-)
Odpovedať
ano posuvne su aj v projekte, tiez som toho nazoru ze z praktickeho hladiska tam bude lepsie ich dat ale viac sa mi paci otvoreny priestor chodby :)
Odpovedať
Daj ich zo skla. Inak ja by som ešte spojil obývačku s kuchyňou a ten výklenok pred terasou zrusil. Dom by som zarovnal na pravidelný obdlzik. Nelogicky si uberáš z obývačky a zbytočne predražuješ stavbu rohmi. Dalej ak uz chces silou mocou krb nedával by som rohový, ale pozdlž noslej steny, šatník v zádverí opať na nosnú priečku a zádverie by tak bolo opticky väčšie oddelené sklenenou stenou so sklenenými dvermi.
Odpovedať
@henyka86 krb musí byť tak aby sa dalo sedieť, pozerať na krb a mať výhľad von... Pozerať do rohu do ohňa je ako vo vyhni. Ináč zapustena terasa je super, ocenis to keď bude pršať, to by som určite nemenil..
Odpovedať
@pripad001 @daralbajda Praveze ta obyvacka je podla projektu akurat vacsiu ani nechcem, a linku chcem do Lka takze tie vyklenky by som chcela zachovat(ano ak kvoli dazdu)ale kuchynu planujeme otvorit viac tym ze skratime tu nosnu priecku..ten napad so sklenenymi dverami sa mi pozdava..a krb no este sme neni rozhodnuty ci ho dame
Odpovedať
ja by som tam nechal posuvne dvere je to lepsie ako nic, otvorene by to sice asi lepsie vyzeralo, ale po praktickej stranke to bude lepsie s tymi dverami ;-) Mne co este vadi tak to su tie dvoje dvere v jednej kupelni, ano ucel to splni, len neviem :/
Odpovedať
@svetkojan tie dvere v chodbe zrušíme, bude sa vchádzať iba zo spálne do kúpelky:) dvere nebudu ani pri vstupe z obyvacky do časti kde sú detské izby..ˇ Ďakujem za postrehy a rady každému :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?