Pôdorys - Vaše postrehy

Profilova fotka
Zaujimalo by ma, aky mate nazor na tento podorys. Izby chceme take male, to nemusite komenovat. Hlavne nam ide o zachovanie vyhladov na vychod a zapad z dennej cadti. Trochu ma trápi terasa - chcela som vacsiu, ale neviem co s nou. Co by ste zmenili?
Odpovedať
Profilova fotka
Nejaka tech.miestnost? Spajz?
Odpovedať
Ahoj, Vymenit pozicie spalne a kupelni V malom dome je uplne nanic mat malu spolocnu kupelnu a potom dalsiu malu kupelnu len pre spalnu. Radsej urobit jednu vacsiu kupelnu, a spolocnu. Viac miesta a priestoru a este to bude lacnejsie. Takze, spalnu posunut do hora, zrusit minipračovnu. Aj tak je nestastne umiestnena, pri izbach. Budes vecer prat a nebude sa dat spat v izbach. Tam kde mas teraz spalnu, tak tam dat velku kupelnu, vedla ti vojde aj technicka miestnost s pračovnou a aj jedno samostatne wc s umyvadlom. Budes to mat hned pri vchode, tak vstup do technickej bude z predsiene. Inak ostatne celkom OK. A terasu si mozes urobit akokolvek velku, aj ked ju budes mat len z casti prekrytu.
Odpovedať
@wiqii ten satnik je maly a neprakticky, zrusil by som ho a zvacsil tu kupelnu pri spalni. Moj osobny nazor je, ze dom si stavam hlavne pre seba a pre manzelku, prisposobovat ho detom nema vyznam, nakolko potreby deti sa casom vyrazne menia a jedneho dna aj tak odidu. Cize za mna velka bezbarierova kupelna pri spalni so vsetkym... vana, sprchovy kut, zachod, bidet. Detom staci do kupelne vana a umyvadlo, ked su mali sa skor kupaju, pubertaci sa osprchuju aj vo vani. K tomu jeden samostatny zachod. Mozno trochu drahsie riesenie, ale ocenis to dnes a aj ked budes mat 80 rokov... my sme to tak spravili a je to najlepsia vec na celom dome, som velmi rad ze som sa od toho nenechal odhovorit...
Odpovedať
@wiqii mne sa to páči, aj to riešenie kúpeľní. Chýba mi špajza a miesto na uloženie mimosezónych vecí. Porozmýšľajte, kam odložíte napr. vysávač, zimné kabáty, snehule, gumáky, vianočné ozdoby, korčule, filtráciu z bazéna, vrecko zemiakov, bedničku jabĺk, súdok s kyslou kapustou, klobásy a slaninku zo zabíjačky a pod. Pekný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jurkoboss @wiqii Jurkoboss mi to zobral z jazyka. Presne tak to urob ako napisal.. inak pozor na rohove okno- tepelny most v spoji...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?