Podorys RD - nazory

ahojte, prosim o Vase nazory - zastavana plocha 120m2 - 11,5x10,5m, sedlova strecha, umiestnenie spotrebicov v kuchyni nie je finalne, je to iba prva skica ... dakujem za kazdu reakciu, ahojte
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Moc mi nedava zmysel tie dve kupelne hned vedla seba. Ako chapem, ze jeden vstup je hned pri vstupe do domu a druhy je z chodby ale pride mi to dost zbytocne. Asi by som mal radsej jednu kuplnu vacsiu
Odpovedať
este takuto mam rozkreslenu ...
Odpovedať
..alebo takto, aby bolo centralne okno v kupelni ...
Odpovedať
@represent1985troska Dobre a logicky rozmiestnené. Viac sa mi páči tá verzia 2. Nech je kúpeľňa väčšia a to WC stačí také pohotovostné a pre návštevy. Na tom malom WC mi príde tiež tá sprcha zbytočná. Ostatné je v pohode. Ja som za 2.
Odpovedať
Profilova fotka
@represent1985troska táto posledná varianta sa mi páči. Okno v kúpeľni je fajn. Najlepšie by bolo keby bolo aj pri samostatnom wc, ale nedá sa mať všetko, treba v tom nájsť kompromis :-)
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
Ten druhy navrh je velmi dobry. Byt tebou, tak ten si postavim. Vsetko dobre rozmiestnene!
Odpovedať
Profilova fotka
Isto 2, tam je to najlepsie zareslene. A ked sa to tak vezme, nemas tam uz co menit. V tej jednotke bola chyba hlavne v tej kupelke
Odpovedať
Ten druhy navrh je asi najlepsi, mate tam oddelene vecko od kupelne takze sa nikto nepocura kym sa bude dalsi sprchovat a nie su vedla seba zbytocne hned dve kupelne, to mi pride ako najrozumenjsie riesenie.
Odpovedať
este takto napriklad
Odpovedať
c.2 sa aj mne paci najviac, ale absentuje tam okno v kupelke ...
Odpovedať
Ešte to zjednoduš a spraktični. Vaňa a sprchový v jednej kúpelni je nezmysel, radšej pridaj bidet. Rozumné by bolo sprchový umiestniť do druhého WC. To by sa možno dalo zámenou WC a TM? Odstránil by som tú priečku medzi obývačkou a kuchyňou. Predeľ rieš ostrovom len so spodnými skrinkami. Chladničku + vysoké skrine...oproti oknu. Sporák kde je do stredu a dvere do komory skryť za falošnú skrinu. Okná máš na 3 sv strany, dodržal si odstupy? Nevidím rozmery, no ak je počet detí konečný, možno by som detské izby mierne zmenšil na úkor obývačky, alebo ak by ich mohlo byť naopak viac minimálne jednu nadimenzoval väčšiu na úkor druhej. Bolo by krajšie protiľahlé dvere vždy riešiť oproti.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Som za prvý variant. Máš dva oddelené záchody a hlavne oddelenú vaňu a sprcháč, s možnosťou vstupu aj cez spálňu. Pri viacčlennej rodine ak niekto sedí vo vani, druhý si dá v pohode rýchlu sprchu. Jedna vec, čo by som zrušil, je dá oddeľovacia priečka v spálni. Opticky to veľmi zmenšuje izbu. Vstavaná skriňa je dosť veľká, vedľa nej komoda a je poriešené.
Odpovedať
Mně se také líbí víc 1. varianta, ale osobně bych ještě prohodil umístění dveří v zádveří, aby se vstupovalo do chodby a ne rovnou do obýváku. Jinak si myslim, že na ten rozměr je to pěkně promyšlený půdorys.
Odpovedať
Stavaš dom a máš v ňom technickú miestnosť 3m2.To je žalostne málo.Kde budeš mať kosačku lyže kočáre a ostatné veci?Budeš musieť pristaviť niaky zahradny domček.Inak pekné.
Odpovedať
@jozomrkva111 budeš se možná divit, ale já nemám v domě TM žádnou. Nějaký zahradní domeček stejně postaví téměř každý a lyže, kočárek, sekačku atd opravdu nemusím mít vevnitř v domě ;-).
Odpovedať
@rabies každý ako mu vyhovuje😁
Odpovedať
@represent1985troska Mne sa tiez paci ta dvojka, ale fakt to okno v kupelni je velmi dolezite, bez toho to podla mna nejde, aspon ja by som kupelnu bez okna nechcela :-)
Odpovedať
@ifik5 to sem si taky vždycky myslel, ale teď bydlíme 3. rok v paneláku a to okno v koupelně mi zas tak moc nechybí :-) . V té 1. variantě vidím nad vanou nějaký světlík, takže přirozené světlo by tam být mohlo. Každopádně okno v koupelně je fajn ;-)
Odpovedať
@rabies ani nejde tak o kupelnu ako taku ako skor o wc ;-) Take okno nikdy nebude na skodu :-D
Odpovedať
@rabies Pokial si na to zvyknuty, tak v pohode, ak aj tvoja rodina to schvaluje. Ja som ti len napisala, ako to je u mna, ako to ja cele vnimam :-)
Odpovedať
@ifik5 OK v pohodě, já bydlel až na tyhle poslední 3 roky vždy v domě, kde byla koupelna s oknem. Chtěl jsem tím akorát říct, že koupelna bez okna nemusí být neřešitelný problém. Někteří lidé dokonce okno do koupelny nedávají záměrně. Ale je to jako se vším, 100 lidí 100 chutí ;-) .
Odpovedať
@rabies My mame v kupelni okno, ale vedela by som si to predstavit aj bez neho. Akurat co vo wc proste okno musime mat, bez toho by to u nas neslo :-D Ale v kupelni bez problemov ;-)
Odpovedať
@bertie ked mau (budu mat) rekuperaciu, tak aj tak oknom prdy odvetravat nebudu :-S
Odpovedať
@evanial my budeme mít 1 WC s oknem, 2. bez ;-)
Odpovedať
@rabies Myslim, ze si to vystihol, kazdy sme nauceny a zvyknuty na nieco ine a ine veci nam vyhovuju, je to len uhol pohladu :-)
Odpovedať
@represent1985troska za mna super. Po case nieco normalne :-D
Odpovedať
Ja som za dve kupelne, my sme rodicovsku dorabali pocas byvania. mohli sme si toho bordelu v dome usetrit.
Odpovedať
@atlaska kto vedel, že áno ;-) Keď sa človek nasťahuje, tak vtedy ešte len začne zisťovať, aké muchy sa nepodarilo vychytať :-)
Odpovedať
Načo je dobrý takýto dom?obyčajný byt. Čo máte naviac?možno TM. Cena o polovicu drahšia, náklady na prevádzku detto. Natlaceni ako haringy. Čo ľudí núti stavať takéto 😼...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?