Podorys nazor

Mozem Vas poprosit o nazor? projektant nam zaslal podorys uz na schvalenie...nasa dilema...obyvacka+kuchyna ma necelych 38m2..mame navrhnute velke francuzske okno so sirkou 3m...moja 1. otazka znie..nie je to uz moc siroke?a otazka 2...riesime varnu dosku s digestorom..na ostrovceku alebo na kuchynskej linke..ako by ste to riesili?
Odpovedať
lepsie foto by pomohlo (tu dost nevidno ani rozmery ani detaily) a tiez diskusia, nie otazka
Odpovedať
Vymenila by som vstupnú chodbu s tou izbou pri garáži - takto tam máte nezmyselnú dlhú chodbu od vchodu do obývačky cez nočnú časť. Záchod by som umiestnila inam, teraz je prakticky skoro v obývačke, takže tam nebude takpovediac žiadne súkromie :-D Obzvlášť pri návštevach by to bolo podľa mňa dosť nepraktické. Zároveň kuchyňu by som prehodila s obývačkou aby bol východ na terasu rovno z nej. Varnú dosku by som ja osobne nechala tam kde je a ostrov si nechala voľný, ale to je úplne subjektívne. A ešte k tomu oknu, zmenšila by som ho tak, aby nezasahovalo do gauča, vizuálne by to bolo podľa mňa ktajšie. Treba si to premerať a premyslieť. Inak detaily nevidno, skús nahrať obrázok ešte raz.
Odpovedať
Velke nie je, podla mna aspon prinesie dostatok svetla. Varnu dosku by som v tvojom pripade nechal v ostrove, tam bude podla mna lespi, no treba si davat pozor na vuber digestora
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?