Podorys nazor

Mozem Vas poprosit o nazor? projektant nam zaslal podorys uz na schvalenie...nasa dilema...obyvacka+kuchyna ma necelych 38m2..mame navrhnute velke francuzske okno so sirkou 3m...k plotu to je 8,5m.moja 1. otazka znie..nie je to uz moc siroke?a otazka 2...riesime varnu dosku s digestorom..na ostrovceku alebo na kuchynskej linke..ako by ste to riesili?
Odpovedať

Odpovedať
preco by to bolo siroke? ja mam 38 m obyvku s kuchynou, tiez 3m Hstcko a dal by som aj vacsie :-)
Odpovedať
@karina1988ks v akej vyske mas okna?
Odpovedať
ak chces ostrov vyuzivat na stolovanie, varenie tam nedavaj. jedalensky stol v navrhu nevidim. ak s nim neratate (lebo naozaj nemusi byt), tak varenie nechaj vedla drezu ako v navrhu. co sa portalu tyka, je to super. ak mas dome dost ulozneho priestoru a nepotrebujes nejake ulozne riesenie do obyvacky, tak prirodzene svetlo v nej bude lepsie ako prazdna stena ;-)
Odpovedať
široké? vôbec nie práveže si myslím, že by to mohlo byť fajn, ostrovček je fajn na prípravu jedla na krájanie a podobné záležitosti, čiže by som ho radšej dal normálne k linke ;-)
Odpovedať
mam uzky pozemok a dispozicia bude podobne. hned pri vchode bude nočna časť so vstupom do všetkym miestnosti a bude treba presjť chodbou dozadu domu kde bude obyvačko kuchyna a terasa. ale inak sa to asi neda navrhnúť ak vstup do domu musí byť zpredu vedla garaže
Odpovedať
dakujem Vam za nazor...:) okna sme nechali...zatial si to neviem predstavit...ale dufam ze vysledok bude stat zato :) varnu dosku sme sa nakoniec rozhodli dat na ostrovcek... ale ak si to rozmyslime pri realizacii myslite ze to bude problem?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?