Pôdorys - čo by ste upravili? Máte niekto podobný?

Ahojte čo poviete na tento projekt. Bol by som rád keby ste mi poposielali aj podobne pôdorysy aby som si mohol povyberať tento sa mi zaťial pači najviac. Chcel by som vedieť čo by ste tam ešte vy upravili nech mam nejaku inšpiraciu.
Odpovedať
Podorys je fajn, rozmiestnenie miestnosti tiez, takyto styl domov sa mne osobne paci, som za, len trochu mi pride zbytocne, ze v podstate tri wcka, kludne by stacili dve si myslim, pre deti a navstevu staci jedna kupelna
Odpovedať
@koulich v tom mas pravdu. uz v niektorych projektoch su 2 wc-ka celkom luxus a nie to 3 :) inak je to celkom fajn projekt. nepremyslal si @la1 aj nad projektom na mieru? teda skor presne podla svojich poziadaviek, aby si nemusel nic prisposobovat?
Odpovedať
Profilova fotka
zrusil by som to male wc a miesto toho by som zvacsil kupelnu, ktora ide zo spalne a kludne by som tam dal aj vanu, bude to len vasa kupelna, tak preco si ju nespravit vacsiu ;-)
Odpovedať
Diky moc za všetky postrehy. 3wc je určite veľa jedno by som určite zrušil ale osobne sa mi veľmi nepači keď je wcko v kupelni mam radšej keď je samostatne. No a nad svojim projektom som určite premýšlal jedine čo ma odradza je tá cena. Aj keď nemam to ešte moc pozistované. Čo čitam tu na fore je to veľmi rozmanité :D
Odpovedať
Chcem sa spýtať je nejake pravidlo, koľko WC je potrebnych pre určitý počet ľudí? Nás je napríklad 6. Budú do domu stačiť 2 WC? (jedno samostatné a jedno v kúpeľni) a jedna kúpeľňa bude bez WC. Inak projekt fajn, len bude potrebny dosť široký pozemok k nemu.
Odpovedať
@zltalienka k tomu nie je ziadne pravidlo. Ty si mozes dat do domu wc kolko len chces!
Odpovedať
@zemie dakujem.
Odpovedať
@zltalienka ale zase keď vás je 6 plus sem tam ešte nejaka ta navšteva tak by ani tie 3 neboli na škodu podla mňa :D A nemyslite že tá terasa je zbytočna až po pod detske izby? Podla mňa by stačila len po obyvačku.
Odpovedať
Chcem sa spýtať či nemate niekto podobny projekt a hlavne odkial ste ho kupovali.
Odpovedať
@la1 ja by som ani východy na terasu z detských izieb nerobila. Ani tu terasu okolo nich. Ak budete kupovať projekt poriadne si pozrite reálne rozmery izieb. Mne napríklad tá rodicovska kúpeľňa 2,5m2 príde veľmi malá až nereálna, ale ten čo to kreslil, to berie za "vhodné". Aby to podobne nebolo aj inými izbami.
Odpovedať
@la1 ahoj,my sme zacali stavat podla tohto projektu ale s miernymi upravami,tak sme si.ho dali cely prekreslit projektantovi lebo sme ho potrbovali zrkadlovo otocit.Spalnovu kupelnu sme zvacsili a dali tam vanu,tu druhu kupelnu sme zvacsili na ukor tej vstavanej skrine na chodbe a vsunuli tam aj samostatne wc na dvere do wc su oproti vchodovym dveram,chodba nam vo vyslendom projekte vysla trosku mensia. Romery vysli 10,1x14,6m.....ak mas nejkae otazky kludne sa pytaj:)
Odpovedať
@la1 a terasu nemame potiahnutu az ku detskym izbam staciii to bohate pri obyvacke a blizsie ku kuchyni
Odpovedať
Článok sa načítava...
@haninka22 Ahoj veľmi pekne ďakujem za odpoveď. Asi najviac ma zaujma odkial ste kupovali projekt. Ďakujem
Odpovedať
@la1 nekupovali,dali sme sme si ho spravit idvidualne u projektanta v Galante.
Odpovedať
@haninka22 Môžem sa prosím spytať aspoň približnu cenu projektu na takyto dom?
Odpovedať
takychto projektov je viacero na tento styl, staci popozerat, len ak by sa tam mali robit nejake vyraznejsie zmeny to je potom uz lepsie ist do individualneho projektu a dat si ho potom spravit uz uplne podla svojich predstav, ked uz do toho pojdu tie peniaze
Odpovedať
@la1 2000e...vsetky vykresy potrebne na stavbu,osadenie na pozemok,vypis dvier aj okien,statika,plynofikacia,zdravotechnika,elektrina....neviem ci vela alebo malo,ale u nas takto ceny bohuzial idu uplne normalne...projekt sa daval robit tohto roku v lete
Odpovedať
Profilova fotka
@la1 Je to dosť podobné ako u projektu od Euroline Bungalov 1250. My sme si ten projekt kúpili a riešime stavebné povolenie
Odpovedať
Profilova fotka
@la1 na tomto linku: http://www.modrastrecha.sk/inspiratio... nájdeš kopec kopec pôdorysov domov od ľudí z Modrej strechy, ale aj inšpirácie z internetu. Možno nájdeš niečo, čo ťa zaujme :)
Odpovedať
Projekt je celkom vydarený. Ako pre takú normálnu rodinu, by som bol povedal, že viac než postačujúci. Ako ale aj tak by som sa ešte poobzeral po iných projektoch a možno by ťa tak napadli nejaké zmeny, ktoré by ti vyhovovali viac a teraz ich nevidíš.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?